info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Inverness – Kilmarnock betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Inverness – Kilmarnock betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Kilmarnock zou dit weekend de titel kunnen pakken, maar een verlies op de moeilijke weg naar Inverness zou de titelrace opnieuw kunnen breken.

Het team van Derek McGinnis blijft vier punten verwijderd van de leiders na het winnen van zowel Killie als Arbroath afgelopen weekend met nog maar drie wedstrijden te gaan.

Champagne zou in Rugby Park kunnen openen als de leiders Caley Thistle in de Hooglanden verslaan en de Arbroaths zaterdag thuis een fout maken tegen de koningin van het zuiden.

Maar als Kilmarnock punten laat vallen en de ploeg van Dick Campbell wint van Queens, zal de intense strijd van volgend weekend om te snijden zijn.

Inverness heeft ook genoeg om voor te spelen, want een overwinning zou een plek in de play-offs garanderen, dus het zou een spannende wedstrijd moeten worden. De mannen van Billy Dodds bezorgden Ayr afgelopen weekend een voorsprong van twee doelpunten.

Dat maakte een einde aan een winnende reeks van drie wedstrijden, maar Kilmarnock was in betere vorm, met vijf overwinningen en één gelijkspel van hun laatste zes wedstrijden na het verslaan van Dunfermline afgelopen weekend. Nu moet McGinnis er alleen voor zorgen dat zijn team niet hapert op weg naar het kampioenschap.

Onderlinge ontmoetingen

In de afgelopen zeven ontmoetingen waren er in elke wedstrijd 2 overwinningen en 3 gelijke spelen. De eerdere ontmoetingen dit seizoen eindigde in een 1-0.

Is er nog iets dat opvalt?

Hoewel er dit seizoen slechts drie doelpunten zijn gemaakt tegen deze teams, heb ik het gevoel dat het spel wat meer open zou kunnen zijn. Inverness maakte meer dan 2,5 doelpunten in drie van hun laatste vier wedstrijden, terwijl Kilmarnock BTTS had in hun laatste twee uitwedstrijden. De beste optie voor deze wedstrijd is naar mijn mening beide teams scoren voor 1.95 keer je inzet bij BetCity.

De Scottish Championship-wedstrijd tussen Inverness Caledonian Thistle en Kilmarnock begint op 15 april 2022 om 20:45 uur. Bekijk hieronder de beste voorspellingen voor de Inverness Caledonian Thistle vs Kilmarnock. Je kunt ook onze speciale voorbeschouwingen-sectie bezoeken voor de laatste previews.

Inverness Caledonian Thistle vs Kilmarnock Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: