info@bet-experts.nl

Salernitana - Inter
Salernitana - Inter

VOORBESCHOUWING, Inter zet titelstrijd voort tegen Salernitana

VOORBESCHOUWING, Inter zet titelstrijd voort tegen Salernitana

Nog geen account bij BetCity.nl?! Maak nu snel je transfertje en claim jouw €20 FREE BET via DEZE LINK!

De Italiaanse Serie A gaat dit weekend door en op vrijdag 4 maart staat een ontmoeting tussen Inter Milan en Salernitana op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld in het San Siro en de gastheren beginnen het weekend op de 3e plaats met 55 punten, terwijl de bezoekers onderaan staan ​​met 14 punten.

Inter Milan komt dinsdagavond na een 0-0 gelijkspel met AC Milan in de heenwedstrijd van de Coppa Italia. Dit werd beschouwd als de uitwedstrijd voor Inter Milan, ondanks het feit dat de wedstrijd in San Siro werd gespeeld. Dat resultaat betekent dat Inter Milan ongeslagen is in hun 2 meest recente wedstrijden in alle competities, nadat het eerder tot een 0-0 gelijkspel in Genua werd gehouden.

Inter Milan heeft de laatste tijd echter moeite om wedstrijden te winnen en ze hebben geen van hun laatste 5 wedstrijden in alle competities gewonnen. Ze hebben slechts 1 overwinning geboekt van hun laatste 7 wedstrijden, met de overwinning op Roma thuis in de Coppa Italia.

Vorm in Serie A laat geen overwinningen zien in de 4 meest recente wedstrijden van Inter Milan, met het gelijkspel tegen Napoli en Genua en nederlagen tegen AC Milan en Sassuolo. Trends tonen aan dat Inter Milan graag doelpunten maakt als ze thuis spelen en dat ze de achterkant van het net hebben gevonden in 32 van hun laatste 33 Serie A-wedstrijden.

Salernitana maakte de reis naar San Siro nadat zij afgelopen weekend een punt heeft gepakt dankzij een 1-1 gelijkspel thuis tegen Bologna. Bologna opende vlak voor rust de score, maar Salernitana sloeg terug met nog 18 minuten op de klok.

Dat resultaat betekent dat Salernitana ongeslagen is in hun laatste 4 competitiewedstrijden. Ze hebben echter geen van die wedstrijden gewonnen, met remises in eigen huis tegen Bologna, AC Milan en Spezia, en uit naar Genua.

Salernitana worstelde dit seizoen om wedstrijden in de Serie A te winnen en ze hebben slechts 1 overwinning behaald van hun 15 meest recente competitiewedstrijden. In feite heeft Salernitana in hun 25 meest recente wedstrijden van de Serie A slechts 3 overwinningen behaald.

Trends tonen aan dat Salernitana 1 of meer doelpunten tegen kreeg in hun laatste 18 Serie A-wedstrijden op rij en dat ze gemiddeld 2,25 doelpunten toestonden in hun meest recente uitwedstrijden.

Teamnieuws en Inter Milan zouden iedereen fit en beschikbaar moeten hebben voor deze wedstrijd, zonder zorgen over schorsing.

Salernitana zou zonder vier spelers kunnen zitten, want Ivan Radovanovic, Matteo Ruggeri, Andrea Schiavone en Mamadou Coulibaly werken zich een weg terug naar volledige fitheid.

Voorspelling

  • Inter wint de wedstrijd
  • Inter scoort meer dan 1.5 teamgoals
  • Edin Dzeko scoort een doelpunt
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: