info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Inter vind vorm terug door vanavond te winnen van Genoa

VOORBESCHOUWING, Inter vind vorm terug door vanavond te winnen van Genoa

Twee partijen aan weerszijden van de Serie A ranglijst ontmoeten elkaar op vrijdagavond wanneer half Nederland carnaval aan het vieren is, en waar Rusland in oorlog is met Ukraine, wat is het contrast in de wereld ongelofelijk groot! Genoa verwelkomt Inter Milan in het Luigi Ferraris-stadion, waar Genoa terug te vinden is op de 19de plaats in de Serie A. Inter aan de andere kant probeert dit seizoen hun landstitel te verdedigen.

De mannen van Simone Inzaghi hebben op dit moment hun grootste wegversperring van het seizoen bereikt, 2022 is stroef begonnen voor de blauwe uit Milaan. Er zijn slechts twee competitieoverwinningen behaald voor Inter in 2022, ze versloegen in januari Lazio met 2-1 en Venezia met 2-1.

De club is wel doorgegaan naar de halve finales van de Coppa Italia, waar ze het volgende week opnemen tegen stadsrivaal AC Milan.

Inter won onlangs ook de Supercoppa Italiana op verbluffende wijze toen ze Juventus met 2-1 versloegen dankzij een Alexis Sanchez-winnaar in de 121e minuut.

Helaas wist de ploeg van Inzaghi ook om in de Champions League geen winst te behalen tegen Liverpool in het San Siro, ze gingen met 2-0 onderuit in eigen huis en hebben nu een flinke berg te beklimmen in de return op Anfield waar ze minstens drie doelpunten moeten maken. Na met 2-0 van Sassuolo te hebben verloren, is de Italiaanse kampioen er niet in geslaagd hun laatste drie wedstrijden te winnen. Met vijf tegentreffers en slechts één gescoord doelpunt kan je wel stellen dat Inter in een lastige periode zit. Bovendien blijft de overwinning van de club op Venezia op 22 januari hun enige sinds die tijd, aangezien ze slechts een paar weken geleden een dramatische derby van Milaan met 2-1 verloren.

De nederlaag tegen Sassuolo was echter nog pijnlijker, omdat ze nu twee punten achterstand hebben op hun stadsrivalen en op gelijke hoogte staan met Napoli, terwijl zelfs Juventus weer binnen handbereik staat, zij staan zeven punten achter.

Genoa bevind zich ​​opnieuw in de degradatiezone na hun reeks van 23 wedstrijden zonder overwinning in de Serie A. Vreemd genoeg is de club erin geslaagd zichzelf een kans te geven om in de Serie A te blijven met hun ongelooflijke 13 gelijke spelen – de meeste in de competitie.

Deze 13 punten plus de extra drie van hun enige competitieoverwinning op Cagliari heeft Genoa nu op 6 punten achterstand gebracht op de veilige plakken, maar erger nog, na doelpuntloze remises en nederlagen, hebben ze nu slechts pas drie keer gescoord in 2022.

Voorspelling

  • Inter scoort meer dan 1.5 teamgoal
  • Edin Dzeko scoort een doelpunt
  • Er vallen meer dan 2.5 doelpunten
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: