info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Inter Milan – AC Milan betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Inter Milan – AC Milan betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

De strijd tussen rivalen Inter Milan en AC Milan is dit seizoen intens geweest. De laatste aflevering van de strijd komt wanneer de twee teams elkaar voor de vierde keer dit seizoen ontmoeten in de halve finale van de Coppa Italia.

Inter was in het slop na een 0-0 gelijkspel in de heenwedstrijd begin maart. Sindsdien hebben ze hun plek weer gevonden en zijn ze ongeslagen in negen wedstrijden, waarvan ze de laatste drie wonnen.

De Nerazzurri versloeg Spezia met 3-1 in de Serie A op vrijdag om zich voor te bereiden op de wedstrijd van dinsdag. Lautaro Martinez maakte in de tweede helft met één doelpunt een einde aan een achterstand van drie doelpunten, terwijl ook Marcelo Brozovic en Alexis Sanchez scoorden.

Een ander positief punt voor Inter is dat spelers die de afgelopen weken niet in vorm waren, lijken terug te keren naar hun beste vorm. Naast de vorige doelpuntenmaker van Martinez en Sanchez, is Edin Dzeko teruggekeerd naar zijn scorende rol in de 2-0-zege op Verona.

AC Milan zal teleurgesteld zijn dat het in de eerste ronde niet inspeelde op de problemen van Inter. Inter lijkt in het slop te zitten en won slechts één van hun laatste drie wedstrijden.

Dat betekent dat de voorsprong van AC Milan op de koplopers in de Serie A is geslonken tot twee punten, met Inter Milan die nog één wedstrijd tegoed hebben. Stefano Pioli’s kant zal de Coppa Italia zien als een kans om hun tegenstanders een psychologische klap te geven en zich op te warmen voor de 2-0 overwinning van dinsdag op het belegerde Genua.

Een ander contrast tussen de twee partijen is dat de aanvaller van AC Milan momenteel te maken lijkt te hebben met een doelpuntendroogte. Zlatan Ibrahimovic heeft moeite om fit te worden en heeft sinds januari niet meer gescoord.

Recente ontmoetingen

Dit wordt de vierde clash tussen Inter Milan en AC Milan. Twee van de voorgaande drie wedstrijden eindigden in een gelijkspel. Toen de twee teams elkaar in februari in de Serie A ontmoetten, versloegen de Rossoneri Inter Milan met 2-1.

Spelers om in de gaten te houden

Lautaro Martinez en Edin Dzeko zijn vaak de aanvallende dreigementen van Inter. Voor een doelpunt van Lautaro krijg je 2.95 keer je inzet, voor een doelpunt van Dzeko krijg je iets minder, namelijk 2.75 keer je inzet bij BetCity.

AC Milan rekent op Olivier Giroud en Zlatan Ibrahimovic om weer contact te krijgen voor het doel. Giroud scoorde dit seizoen al twee keer tegen Inter en staat dinsdagavond voor 3.75 keer je inzet.

Is er nog iets dat opvalt?

Twee van de drie ontmoetingen tussen de twee teams dit seizoen hebben voor beide teams gescoord gezorgd, voor beide teams scoren vanavond krijg je 1.84 keer je inzet bij BetCity, zeker de moeite waard als je het mij vraagt!

De Coppa Italia-wedstrijd tussen Inter en AC Milan wordt gespeeld op 19 april 2022 om 21:00 uur. Bekijk hieronder de beste Inter vs. AC Milan-voorspellingen. Je kunt ook onze speciale voorbeschouwingen-sectie bezoeken voor de laatste previews.

Inter Milan vs AC Milan Betting Tips & Predictions

  • Beide teams scoren (voor 1.84 keer je inzet bij BetCity)
  • Inter bereikt de volgende ronde (voor 1.80 keer je inzet bij BetCity)
  • Edin Dzeko scoort een doelpunt (voor 2.75 keer je inzet bij BetCity)
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: