info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Inter Escaldes – Vikingur Reykjavik betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Inter Escaldes – Vikingur Reykjavik betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Inter Escaldes tegen Vikingur Reykjavik, twee clubs die je waarschijnlijk niet heel veel zeggen. Toch staat er vanavond veel op het spel voor beide ploegen. Beide ploegen wisten al 1 ronde te overleven deze Champions League campagne en zullen hun avontuur graag willen voortzetten.

Inter Escaldes

Inter Escaldes is de kampioen van Andorra. Escaldes speelt voor de derde keer in de voorronde van de Champions League. In 2020/2021 verloor de ploeg van Drita, vorig seizoen werd er gewonnen van HB Torshavn (Faoer Eilanden) met 1-0 maar werd er vervolgens met 2-0 verloren van KF Pristina(Kosovo). Dit seizoen won de ploeg van SP La Fiorita uit San Marino met 2-1.

Inter Escaldes promoveerde 6 seizoenen geleden vanuit het tweede niveau van Andorra naar het eerste niveau. Na in de eerste 2 jaren 6de en 3de te zijn geworden is de ploeg de afgelopen 3 jaar kampioen geworden.

Vikingur Reykjavik

Dan de kampioen van IJsland. De kans lijkt klein dat de ploeg dit jaar weer kampioen gaat worden. Na 10 gespeelde wedstrijden stat de ploeg derde met 11 punten achterstand op nummer 1 Breidablik na 10 wedstrijden. Het voordeel voor de IJslandse ploeg is wel dat in IJsland de competitie gewoon vollop bezig is in tegenstelling tot de competitie in Andorra.

In de vorige ronde versloeg Vikingur, Levadia uit Estland dat momenteel tweede staat in die competitie. Na een 1-0 achterstand werd de Estlandse ploeg volledig van het veld gespeeld. Na een 1-3 ruststand wisten de IJslanders uiteindelijk met 1-6 te winnen.

Inter Escaldes vs Vikingur Reykjavik betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: