info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Inter- en AC Milaan zetten zich schrap voor een spannende halve finale in de Coppa Italia

VOORBESCHOUWING, Inter- en AC Milaan zetten zich schrap voor een spannende halve finale in de Coppa Italia

Vanavond gaan de halve finales van de Coppa Italia van start. Dinsdag nemen aartsrivalen Milan en Inter het tegen elkaar op in San Siro. De tegenstanders van Derby della Madonnina staan ​​op slechts twee punten van elkaar in de Serie A ranglijst, met op de tweede plaats Milaan en de derde plaats Inter.

Napoli staat op gelijke hoogte met Milan met 57 punten, beide partijen hebben nog steeds een reële kans om de scudetto veilig te stellen.

Na de vorige keer 1-1 gelijk te hebben gehad tegen Udinese, geniet Milan momenteel van een ongeslagen reeks van zes wedstrijden in alle competities. De Rossoneri hebben drie overwinningen en drie gelijke spelen behaald sinds ze half januari van Spezia verloren, en hebben onderweg drie keer de nul gehouden. Als je naar het grotere geheel kijkt, heeft Milan slechts één van zijn 11 eerdere wedstrijden in alle competities verloren, waarbij ze zeven overwinningen en drie gelijke spelen veilig stelde. De mannen van Stefano Pioli begonnen hun Coppa Italia – campagne met een 3-1 overwinning op Genua voordat ze Lazio met 4-0 versloegen om hun plek in de halve finales te veroveren.

Wat Inter betreft, ze begonnen het seizoen in onstuitbare vorm, maar zijn de afgelopen weken verslechterd.

De regerend kampioen van de Serie A is erin geslaagd om slechts één van hun laatste zes ontmoetingen in alle competities te winnen, waarbij ze drie keer meer dan 1,5 doelpunten tegen kregen. Inter werd de vorige keer in een doelpuntloos gelijkspel gehouden door Genoa en gaat de halve finale van dinsdag in na puntloos te zijn in vier wedstrijden. Dat gezegd hebbende, heeft Inter dit seizoen hun Coppa Italia tegenstanders allemaal makkelijk van de mat gespeeld. Na Empoli te hebben verslagen in de ronde van 16, stuurden ze Roma naar huis met 2-0 om door te gaan naar de laatste vier.

Head-to-head: Begin februari kwam Milan van een achterstand terug en versloeg Inter met 2-1 in de Serie A. Olivier Giroud pakte een brace voor de Rossoneri, terwijl aan beide kanten een man van het veld werd gestuurd.

Dat gezegd hebbende, heeft Inter de afgelopen tijd meer Derby della Madonnina-succes gehad dan Milaan. Milan won slechts twee van de tien voorgaande ontmoetingen.

Teamnieuws: Milan lijkt dinsdag zonder het geblesseerde trio Simon Kjaer, Zlatan Ibrahimovic en Marko Lazetic te zitten.

Aan de andere kant zal Inter Robin Gosens en Joaquin Correa missen terwijl het paar blijft herstellen van een blessure.

Voorspelling

  • De wedstrijd eindigt in een gelijkspel
  • Giroud scoort een doelpunt
  • Beide teams weten te scoren
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: