info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Inter – Empoli betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Inter – Empoli betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Vanavond speelt Inter weer een belangrijke wedstrijd in de strijd om het kampioenschap. Het al uitgespeelde Empoli komt op bezoek. Dit moet voor de topploeg geen probleem worden vanavond.

Inter

Kampioenskandidaat Inter heeft zichzelf 1,5 week geleden flink in de vingers gesneden. De inhaal wedstrijd bij Bologna werd door een blunder van de doelman met 2-1 verloren. Een fatale misstap in de race om het kampioenschap? Met nog 3 wedstrijden te gaan staat Inter 2 punten achter op koploper en stadsgenoot AC Milan. Inter kan niks anders doen dan haar eigen wedstrijden winnen en hopen op puntverlies van AC Milan.

Inter beschikt over een uitstekende thuisvorm. In eigen huis verliest de ploeg nauwelijks punten. Van de 17 gespeelde thuiswedstrijden werden er 12 gewonnen, 3 gelijk gespeeld en pas 2 keer verloren. In eigen huis weet de ploeg het doel makkelijk te vinden en krijgt het er maar weinig om de oren (41 om 14).

Empoli

Empoli is inmiddels wat afgezakt op de ranglijst. De ploeg stond prima in de middenmoot. Maar doordat de ploeg uit de laatste 10 wedstrijden maar 6 punten haalde staat de ploeg inmiddels op de 14de plek. Empoli hoeft zich niet druk te maken over degradatie. Met nog 3 wedstrijden te spelen staat de ploeg 9 punten voor op de 18de plek die degradatie betekent.

Wat opvalt is dat Empoli buitenshuis erg sterk is. Tot 5 uitwedstrijden geleden was de ploeg zelf een van de best presterende uitploegen van de competitie. In de laatste 5 uitwedstrijden haalde de ploeg maar 1 punt. Dat biedt weinig perspectief voor vanavond.

Onderlinge ontmoetingen

Inter tegen Empoli is eigenlijk standaard een overwinning voor Inter. De laatste overwinning van Empoli tegen Inter dateert alweer van 30 april 2006. Hierna haalde de ploeg nog 1 punt en de overige 15 wedstrijden werden allemaal verloren.

Inter en Empoli speelden in de competitie 10 keer tegen elkaar in Milaan. Empoli won 1 keer in 2004, de rest werd allemaal gewonnen door Inter.

Inter vs Empoli betting tips & predictions!

Risky

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: