info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, hoge odds voor koploper Real bij Vallecano

VOORBESCHOUWING, hoge odds voor koploper Real bij Vallecano

Nog geen account bij BetCity.nl?! Maak nu snel je transfertje en claim jouw €20 FREE BET via DEZE LINK!

Vanavond om half 7 zal er worden afgetrapt in het Campo de Futbol de Vallecano. Rayo Vallecano is een club uit de Madrileense wijk Vallecas. Voor Real dan ook een halve thuiswedstrijd. De stadions van beide clubs liggen nog geen 10 kilometer uit elkaar.

Vorm Rayo Vallecano

Rayo Vallecano staat dit jaar op een verdienstelijke 11de plek. De promovendus die afgelopen seizoen 6de werd in de 2de liga. In de strijd om promotie wist Vallecano over 2 wedstrijden Leganes en Girona uit te schakelen en het 3de promotie plekje te bemachtigen. Dat Vallecano momenteel 6de staat komt door de goeie start van de ploeg. Van de eerste 16 wedstrijden werden er 8 gewonnen en 3 gelijk gespeeld. Wanneer je momenteel naar de stand kijkt zie je dat Vallecano in de 8 daaropvolgende wedstrijden maar 4 schramele puntjes wist te pakken. Daarnaast wisten zij ook maar 5 goals te maken en kregen er 10 tegen.

Wanneer we naar een positief punt gaan kijken voor Vallecano, zien we dat zij in thuis wedstrijden de 3de best presterende ploeg zijn van Spanje. Alleen Sevilla en Real Madrid wisten in thuis wedstrijden meer punten te halen. Met 8 winst partijen, 2 gelijke spelen en 2 verliespartijen, doet Rayo Vallecano het meer dan uitstekend in eigen stadion. Een kanttekening is wel dat de laatste 2 thuiswedstrijden werden verloren. Athletic Bilbao was met 0-1 te sterk en Osasuna wist zelfs met 0-3 van het veld af te stappen.

Vorm Real Madrid

Real Madrid is dit jaar de enige ploeg van de grote drie (Real Madrid, Barcelona en Atletico Madrid) die het niet af laat weten. Met 57 punten uit 25 wedstrijden draait Real een degelijk seizoen. De nummer 2 van vorig jaar is al bezig met het bestellen van de platte kar. Naaste belager Sevilla staat inmiddels op 6 punten achterstand. En concurrenten Barcelona en Atletico staan op een flinke achterstand van 15 punten. Niets lijkt een kampioenschap dan ook in de weg te staan voor de Madrilenen.

Real Madrid is op dit moment de best presterende ploeg in uitwedstrijden. Met 8 winstpartijen, 2 gelijke spelen en 2 nederlagen draait Real prima buitenshuis. Ondanks deze goede vorm in uitwedstrijden wist Real de laatste twee wedstrijden buitenshuis niet te winnen in de competitie. Er werd met 1-0 verloren bij Getafe en uit bij Villarreal werd het 0-0.

H2H

Wanneer we kijken naar de laatste 10 onderlinge potjes tussen Rayo Vallecano en Real Madrid zie je dat Real vaak aan het langste eind trekt. Rayo wist 1 keer te winnen en Real won er 9. Het doelsaldo is ook niet mis, in deze 10 wedstrijden maakte Real er 33 en Rayo er 9. Een kanttekening is wel dat van de 33 er 10!!! werden gemaakt in 1 wedstrijd. In 2015 won Real met 10-2. Bale maakte er vier, Benzema maakte een hattrick, Ronaldo maakte er twee en Danilo maakte er ook nog eentje.

Als er wordt gekeken naar Real Madrid in uitwedstrijden onderling met Rayo. Won Real er 8 van de laatste 10 en de overige 2 werden gewonnen door Rayo. De laatste onderlinge pot die werd gespeeld in het Campo de Futbol de Vallecano in 2019. Rayo won die wedstrijd met 1-0 door een penalty in de 23ste minuut.

Voorspelling

  • Real Madrid wint de wedstrijd
  • Benzema scoort een doelpunt
  • Real Madrid scoort meer dan 1.5 teamgoals
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: