info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, het beloofd een boeiend duel te worden donderdagavond!

VOORBESCHOUWING, het beloofd een boeiend duel te worden donderdagavond!

Nog geen account bij BetCity.nl?! Maak nu snel je transfertje en claim jouw €20 FREE BET via DEZE LINK!

Donderdagavond staan AZ Alkmaar en Ajax tegenover elkaar in een van de halve finales van de KNVB Beker. Het wordt een boeiend duel tussen twee van de beste ploegen van de Eredivisie.

AZ Alkmaar heeft een sterke recente vorm voor het ingaan van de wedstrijd tegen Ajax vanavond. De ploeg van Pascal Jensen is nu ongeslagen in hun laatste 18 wedstrijden in alle competities. Daarnaast hebben ze hun laatste 5 wedstrijden op een rij gewonnen.

Afgelopen wedstrijd werd er thuis met 2-1 gewonnen van Feyenoord. Het was de vijfde wedstrijd op rij in alle competities dat de thuisploeg minimaal twee doelpunten wist te maken.

AZ heeft zijn laatste drie wedstrijden in de KNVB beker gewonnen en in alle drie de wedstrijden minimaal twee doelpunten gemaakt. Op weg naar de halve finales versloegen ze Heracles, FC Twente en RKC Waalwijk. De koploper van de Eredivisie, Ajax, is echter een grotere uitdaging.

Ajax staat nog altijd bovenaan de ranglijst van de Eredivisie, hoewel de strijd om de Nederlandse titel dit seizoen een stuk hechter lijkt dan in het verleden het geval was.

Het behouden van de Nederlandse Eredivisie-titel mag dan hun prioriteit zijn, de ploeg uit de Nederlandse hoofdstad zal er ook op gebrand zijn om hun KNVB-kroon voor nog een seizoen te behouden.

Ajax heeft de laatste seizoenen een uitstekende staat van dienst in de Nederlandse beker, met 14 van hun laatste 15 wedstrijden in de competitie. Die reeks omvat ook het winnen van hun laatste acht wedstrijden in de KNVB beker.

De regerend landskampioen is ook niet vies van wat doelpunten maken, ze scoorde in hun laatste zes wedstrijden minimaal 2 doelpunten.

Voorspelling

  • Er vallen meer dan 2.5 doelpunten
  • Beide teams weten te scoren
  • Davy Klaassen scoort een doelpunt (RISKY)

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: