info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Hertha Berlin – Mainz betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Hertha Berlin – Mainz betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Er staat een hele belangrijke wedstrijd op het programma voor de thuisploeg. Hertha moet winnen tegen het al uitgespeelde Mainz om zich te verzekeren van nog een jaar Bundesliga.

Hertha Berlin

Hertha heeft toch wel een belabberd seizoen achter de rug. Normaal gesproken is de ploeg een stabiele middenmotor en staat het ook zeker hoger op de ranglijst dan rivaal Union Berlin. Maar daar is dit seizoen niks van te merken. Hertha speelt zich vandaag met een overwinning veilig en rivaal Union staat op een 7de plek met nog zicht op Europees voetbal.

Hertha won 2 van haar drie laatste thuiswedstrijden. Punten die de ploeg hard nodig had. Hoffenheim en Stuttgart werden overtuigend verslagen in het olympisch stadion.

Mainz

Mainz verbaasde afgelopen weekend vriend en vijand door met 3-1 te winnen van Bayern München. Mainz heeft zich inmiddels op een mooie 9de plek genesteld. Dat het 9de staat is wel te danken aan de thuiswedstrijden. Van de 12 gewonnen wedstrijden dit seizoen waren dat er 10 in eigen huis.

Mainz buitenshuis is een drama dit jaar. Maar 1 ploeg haalde minder punten buitenshuis dan Mainz en dat is het al gedegradeerde Greuther Furth. Met 2 overwinningen, 2 gelijke spelen en liefst 12 nederlagen hebben de Mainz supporters het vaak zwaar te voortduren in uitwedstrijden. Uit de laatste 10 uitwedstrijden haalde Mainz maar liefst 2 punten.

Onderlinge ontmoetingen

Eerder dit jaar won Mainz overtuigend met 4-0 thuis van Hertha. De jaren daarvoor verdelen beide ploegen vaak de winst en word er ook regelmatig gelijkgespeeld.

Hertha Berlin vs Mainz betting tips & predictions!

Safe

Iets minder safe

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: