info@bet-experts.nl

man u - atletico
man u - atletico

VOORBESCHOUWING, helpt Ronaldo zijn team naar de volgende ronde?

VOORBESCHOUWING, helpt Ronaldo zijn team naar de volgende ronde?

Nog geen account bij Jack’s Casino?! Maak nu snel je account aan via DEZE LINK en claim je €50 FREE BET!

Manchester United – Atletico Madrid

Vanavond zal om 9 uur worden afgetrapt op Old Trafford. Manchester United en Atletico Madrid zullen gaan uitmaken wie er naar de kwartfinale zal gaan. Na een 1-1 in Madrid hebben beide teams nog zicht op de volgende ronde.

Manchester United

Afgelopen zaterdag schoot Ronaldo 3 keer raak tegen Tottenham. De Portugees lijkt dus ook op tijd in vorm voor de krachtmeting tegen Atletico. Na een moeizame groepsfase zal United graag naar de kwartfinale willen. In de competitie staat de ploeg op een 5de plek. 1 punt minder dan Arsenal op plek 4 maar die hebben wel 3 wedstrijden minder gespeeld.

In de groepsfase won United thuis van Atalanta en Villareal. Young Boys wist nog een puntje te halen tegen het reeds geplaatste United dat met een B-team speelde. In de competitie wint United thuis 8 van zijn 15 wedstrijden. 3 maal speelt het gelijk en 4 keer werd er verloren.

Atletico Madrid

Atletico verkeert in een goede vorm. De laatste 4 wedstrijden in de competitie werden gewonnen. Ondanks dat laat Atletico wel een matige indruk achter. Ze bezetten in de competitie een 4de plek met een straatlengte achterstand op koploper Real Madrid.

Atletico heeft dit jaar in de Champions League bijna al haar punten buitenshuis gehaald. In een lastige poule haalde de ploeg uit Madrid maar 7 punten. 6 van de 7 punten werden buiten Madrid gehaald. Bij Porto en AC Milan werd gewonnen en van Liverpool werd verloren. In de competitie haalt Atletico minder punten buitenshuis. Van de 14 wedstrijden werden er maar 6 gewonnen en 3 gelijkgespeeld.

Head-2-head

H2H Beide teams hebben pas 1 keer tegen elkaar gespeeld en dat was in Madrid 2 weken geleden. De wedstrijd

Voorspelling

  • Manchester United Draw No Bet (1.50)
  • Cristiano Ronaldo scoort een doelpunt (2.63)
  • Schoten op doel door Ronaldo, meer dan 1.5 (2.00)
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: