info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Hamburg – Hertha Berlin betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Hamburg – Hertha Berlin betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

In de tweede ronde van de degradatiewedstrijd van de Bundesliga tegen Hertha Berlin staat Hamburg op het punt terug te keren naar de top van het klassement.

Hamburg had een indrukwekkende prestatie in de eerste etappe en versloeg Hertha Berlin met 1-0. Hertha domineerden het balbezit en creëerden verschillende kansen, maar moesten uiteindelijk een schot van Ludovitres in de tweede helft accepteren.

Hamburg eindigden als derde in de tweede Bundesliga en bereikten ook de halve finales van DFB Pokal. Ze willen voor het eerst sinds 2018 terugkeren op het hoogste niveau en na een aantal bijna-ongevallen zal manager Tim Walter denken dat hun tijd eindelijk is gekomen.

Hamburg is de laatste tijd in goede vorm. Het record in de eerste ronde breidde hun winning streak in alle competities uit tot vijf. Ze hebben drie van hun laatste vier wedstrijden in het Volksparkstadion gewonnen.

Hertha Berlin moet maandag beter presteren om kans te maken de achterstand terug te draaien. Hoewel ze in de heenwedstrijd wat kansen creëerden, verdiende Hamburg de overwinning.

Het was een teleurstellende Bundesliga-campagne voor Hertha Berlin, die op het punt staat naar de tweede divisie te vallen na bijna een decennium in de hoogste klasse. Vooral de afgelopen weken ging het slecht met Hertha Berlin, die maandag na drie nederlagen op rij van start gaat.

Een van de redenen voor de problemen van Hetha Berlin dit seizoen is hun slechte reisrecord. De ploeg van Felix Magath won slechts één van hun laatste tien uitwedstrijden en verloor van Dortmund met 2-1 in hun laatste thuiswedstrijd.

Recente ontmoetingen

Er zijn 72 wedstrijden gespeeld tussen Hamburg en Hertha Berlin. Beide teams hebben elk 30 keer gewonnen en 12 keer gelijkgespeeld. Hamburg won echter drie van hun laatste vier wedstrijden in het Volksparkstadion.

Spelers om in de gaten te houden

Ondanks dat hij in de heenwedstrijd niet scoorde, is Robert Glatzel nog steeds de man bij Hamburg om in de gaten te houden. Hij maakte dit seizoen 22 doelpunten in de competitie. De spits heeft ook zeven keer gescoord in zijn laatste 10 wedstrijden.

De Duitse Bundesliga II-wedstrijd tussen Hamburg en Hertha Berlin begint op 23 mei 2022 om 20:30 uur. Bekijk hieronder de beste Hamburg vs Hertha-voorspellingen.

Voorspellingen

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: