info@bet-experts.nl

benfica - ajax
benfica - ajax

VOORBESCHOUWING, haalt Ajax de kwart finale van het miljardenbal?

VOORBESCHOUWING, haalt Ajax de kwart finale van het miljardenbal?

Nog geen account bij Jack’s Casino?! Maak nu snel je account aan via DEZE LINK en claim je €50 FREE BET!

Ajax – Benfica

Deze week wordt de Champions League 2021/22, de ronde van 16, afgesloten met een tweede leg tussen Ajax en Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in de Johan Cruijff Arena en beide teams denken dat ze een kans hebben om verder te komen na het 2-2 gelijkspel in de eerste ronde in Lissabon.

Ajax

Ajax heeft afgelopen weekend een 3-2 overwinning geboekt op Cambuur in de Eredivisie. Ajax behield daarmee de koppositie in de Nederlandse competitie, maar moest wel werken voor de drie punten, ondanks een voorsprong van twee doelpunten in de eerste helft.

Cambuur kwam in de tweede helft twee keer op gelijke hoogte, maar Ajax lachte in de 90e minuut met de winnende treffer. Ryan Gravenbergh schoot de bal van een meter of 22 geweldig binnen.

Door dit resultaat heeft Ajax zijn laatste drie wedstrijden gewonnen, allemaal in de binnenlandse competitie.

Ze hebben slechts 1 van hun 14 meest recente wedstrijden verloren in alle competities, maar slechts een van die wedstrijden kwam in de Champions League, en dat was het 2-2 gelijkspel in de eerste leg met Benfica.

Ze hebben dit seizoen echter uitstekend gepresteerd in de Champions League, ze hebben 6 van hun 7 wedstrijden gewonnen en 1 gelijkgespeeld, waarbij ze al hun groepswedstrijden hebben gewonnen.

Ajax heeft 4 van hun laatste 5 thuiswedstrijden in de Champions League gewonnen en heeft in elk van de 4 overwinningen 2 of meer doelpunten gemaakt. Er zijn meer dan 2.5 doelpunten gescoord in de laatste 5 Champions League wedstrijden.

Benfica

Benfica reist af naar de Johan Cruijff Arena nadat het thuis met 1-1 gelijk had gespeeld tegen Vizela in de Portugese Primeira Liga. Al na 7 minuten werd er een speler van Benfica uit het veld gestuurd en kwam het in de eerste helft op achterstand, maar wist het met nog 15 minuten te spelen de gelijkmaker te scoren.

Door dit resultaat blijft Benfica achter bij Porto, dat bovenaan de ranglijst staat, maar door het gelijkspel werd de ongeslagen reeks verlengd tot 7 wedstrijden in alle competities.

Benfica heeft echter moeite om wedstrijden te winnen in de Champions League en ze hebben slechts 2 overwinningen geboekt in hun laatste 8 Champions League-wedstrijden. Ze zijn ongeslagen in 4 van hun laatste 5 uitwedstrijden in de competitie, maar hebben slechts 1 van hun laatste 11 op de weg gewonnen.

Team nieuws

Team nieuws: Ajax is zonder het geblesseerde trio van Remko Pasveer, Jay Gorter, en Maarten Stekelenburg. Er zijn ook twijfels over de fitheid van Sean Klaiber.

Benfica heeft geen grote blessure- of schorsingszorgen voor de wedstrijd en zou op volle sterkte moeten zijn.

Voorspelling

  • Er vallen meer dan 2.5 doelpunten
  • Haller scoort een doelpunt
  • Doelpunt in beide helften
  • Beide teams scoren
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: