info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Ghana tegen Nigeria op de vrijdag avond.

VOORBESCHOUWING, Ghana tegen Nigeria op de vrijdag avond.

Nog geen account bij Jack’s Casino?! Maak nu snel je account aan via DEZE LINK en claim je €50 FREE BET!

Vrijdagavond nemen Ghana en Nigeria het tegen elkaar op in de play-offs voor de eerste ronde van de kwalificaties voor de Wereldbeker, waarbij slechts één van de Afrikaanse giganten zich kan kwalificeren voor Qatar 2022.

Ghana

Ghana gaat de strijd aan op basis van een ongeslagen reeks van vier wedstrijden in de WK-kwalificatie, met drie overwinningen. De vorige keer wonnen de Black Stars met 1-0 van Zuid-Afrika.

De wedstrijd volgde een bekende trend voor Ghana in de WK-kwalificatie, aangezien zeven van hun laatste acht kwalificatiewedstrijden minder dan 2,5 doelpunten hebben opgeleverd.

Ghana is ongeslagen in 25 thuiswedstrijden in de WK-kwalificatie. Van hun laatste 28 WK-kwalificatiewedstrijden op eigen bodem hebben ze er zelfs maar één verloren. De 1-0 overwinning op Zuid-Afrika in hun laatste WK-kwalificatiewedstrijd op eigen bodem was hun derde opeenvolgende kwalificatieoverwinning op eigen bodem.

De overwinning betekent ook dat Ghana slechts één doelpunt heeft tegen gekregen in hun laatste drie thuis-WK-kwalificatiewedstrijden.

Nigeria

Nigeria heeft een sterke recente staat van dienst in de WK-kwalificatie, want de Super Eagles hebben slechts één van hun laatste 42 kwalificatiewedstrijden verloren. De bezoekers gaan de strijd aan met een ongeslagen reeks van drie wedstrijden in de kwalificatie, met twee overwinningen en een gelijkspel.

Het 1-1 gelijkspel tegen Cabo Verde in hun laatste kwalificatiewedstrijd was opnieuw een weinig scorende ontmoeting voor Nigeria, aangezien de Super Eagles in hun laatste vier wedstrijden in de kwalificatie minder dan 2,5 doelpunten hebben gemaakt.

Nigeria is 21 WK-kwalificatiewedstrijden ongeslagen op reis. De Super Eagles wonnen drie keer op rij in WK-kwalificatiewedstrijden en scoorden in alle drie de wedstrijden minstens twee doelpunten.

De recente geschiedenis van deze wedstrijd is tegen Nigeria, want de Super Eagles hebben drie van de laatste vier ontmoetingen met Ghana verloren.

Voorspelling

  • Ghana verliest niet
  • Minder dan 2.5 doelpunten
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: