info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Genoa – Lazio betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Genoa – Lazio betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij de mannen van Circus.nl? Registreer je dan HIER en profiteer van de free bets en odd boosts!

Genoa heeft een overwinning hard nodig om hun overlevingskansen te vergroten. De bezoekers uit Roma zijn de laatste tijd in goede vorm en zouden hun recente overheersing van Genoa moeten voortzetten.

Na het grootste deel van het seizoen in de degradatiezone te hebben doorgebracht, mikt Genoa op een positief resultaat in de late wedstrijd om hun overlevingskansen te vergroten. Met nog maar drie punten te gaan, zijn ze niet uit.

Genoa heeft slechts twee van hun 31 wedstrijden gewonnen dit seizoen. De vorige wedstrijd verloren ze 1-0 van Verona.

Genoa heeft een slechte staat van dienst voor het doel en is dit seizoen een van de laagst scorende teams in de Serie A. De ploeg van Alexander Blessing kwam ook niet tot scoren in vier van hun laatste vijf competitiewedstrijden.

Lazio zal willen winnen, zij willen namelijk in de top 6 van de Serie A zien te blijven. De ploeg van Maurizio Sarri bezet momenteel de laatste Europese plek, maar moet Atalanta stoppen, die slechts één punt achter staat.

Het goede nieuws voor Lazio is dat ze de afgelopen weken in goede vorm verkeerden en drie van hun laatste vier wedstrijden wonnen. In hun vorige Serie A-wedstrijd versloegen ze Sassuolo met 2-1, met doelpunten van Manuel Lazari en Sergei Milinkovic-Savic.

Lazio maakte ook indruk in de afgelopen wedstrijden, met een 3-0 verlies voor aartsrivalen Roma, hun enige nederlaag in hun laatste vijf uitwedstrijden. Ze versloegen Salernitana, Fiorentina en Cagliari in die reeks, alle drie eindigden met 3-0.

Recente ontmoetingen

Lazio is ongeslagen in hun laatste vijf wedstrijden tegen Genoa, met vier overwinningen in de reeks. Ze wonnen ook hun laatste twee wedstrijden en wonnen met 3-1 op de terugwedstrijd in december.

Spelers om in de gaten te houden

Terwijl Genoa het moeilijk heeft in de aanval, is Lazio een van de topscorers in de Serie A, aangevoerd door Immobile, die dit seizoen al 21 doelpunten heeft gemaakt. De spits maakte ook vier doelpunten in zijn laatste vijf wedstrijden tegen Genoa. Één doelpuntje van de Italiaanse spits staat voor 2.17 keer je inzet bij Circus.nl.

Wat valt er nog meer op?

Lazio bevind zich in een goede vorm. Voor een overwinning van de ploeg uit Rome krijg je 1.99 keer je inzet bij Circus.nl.

Lazio scoorde in beide helften van hun laatste twee wedstrijden tegen Genoa en kan dat herhalen voor 2.95 keer je inzet bij Circus.nl

Deze Serie A-wedstrijd tussen Genua en Lazio begint op 10 april 2022 om 12.30 uur. Bekijk hieronder de beste voorspellingen van onze tipster voor Genua vs Lazio. Je kunt ook onze speciale voorbeschouwingen-sectie bezoeken voor de laatste preview.

Genoa vs Lazio Betting Tips & Predictions

Nog geen account bij de mannen van Circus.nl? Registreer je dan HIER en profiteer van de free bets en odd boosts!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: