info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Genoa – Juventus betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Genoa – Juventus betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Genoa vecht vanavond voor haar laatste kans tegen het eigenlijk al uitgespeeld Juventus. De ploeg uit Turijn kan nog hoogstens 3de werden. Genoa zal vanavond moeten winnen wil het nog kans maken om niet te degraderen.

Genoa

De nummer 19 thuis tegen de nummer 4, vooraf zou je zeggen dat dat een kansloze missie is. Maar aan het einde van het seizoen, als veel ploegen uitgespeeld zijn is er nog van alles mogelijk. Dat is wat de trainer van Genoa vanavond tegen zijn manschappen zal zeggen. Of het reëel is, dat moet nog blijken.

Genoa heeft dit seizoen pas 3 keer gewonnen waarvan 2 in eigen huis. Wat wel opvalt is hoe vaak Genoa gelijkspeelt. Dat speelde het namelijk al 16 keer deze competitie, waarvan 8 in eigen huis. Uit de laatste 5 wedstrijden haalde Genoa 8 punten. Cagliari en Torino werden verslagen, Empoli en Inter gingen met 1 punt naar huis en Lazio wist wel te winnen in Genoa.

Juventus

Juventus bereid zich voor op wat het enige hoogtepunt moet worden van dit toch wel teleurstellende seizoen. Volgende week woensdag speelt Juventus namelijk de finale van de beker tegen Inter. Bij winst heeft Juventus toch nog een prijs dit seizoen.

Juventus doet het dit seizoen uit beter dan thuis. Tot nu toe verloor Juventus pas 2 keer buitenshuis, speelde het 5 keer gelijk en won het de overige 10 wedstrijden. De laatste 4 uitwedstrijden werden ook allemaal gewonnen door Juventus.

Onderlinge ontmoetingen

Genoa zal vanavond graag terugdenken aan de thuiswedstrijd tegen Juventus in 2019, dat is de laatste keer dat Genoa wist te winnen van Juventus. De 5 daaropvolgende wedstrijden werden allemaal verloren door Genoa.

Genoa vs Juventus betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: