info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Fulham – Nottingham Forrest betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Fulham – Nottingham Forrest betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Er staat Fulham een mooie avond te wachten, nadat afgelopen week de promotie naar de Premier League is veilig gesteld. Kan de ploeg vanavond kampioen worden.

Fulham

Fulham verzekerde zich afgelopen weekend met promotie naar de Premier League door gelijk te spelen tegen concurrent Bournemouth. Het 1-1 gelijke spel was genoeg voor de promotie. Een van de hoofd verantwoordelijke van de promotie is toch wel Mitrovic. De Servische spits scoorde dit seizoen al een duizelingwekkend aantal van 41 doelpunten.

Fulham maakte dit jaar al 99 doelpunten, bij 1 doelpunt vandaag is de magische grens van 100 bereikt. Fulham zal dat vanavond willen gaan bereiken tegen Nottingham.

Fulham is de best presterende thuisploeg van de competitie. Van de 21 gespeelde thuiswedstrijden werden er 21 gewonnen, 4 gelijkgespeeld en 4 verloren. In eigen huis werd ook al 50 keer gescoord en krijgt de ploeg gemiddeld 1 goal tegen per duel.

Nottingham Forrest

Ook Nottingham Forrest draait een goed seizoen. Momenteel staan zij op een 4de plek met 73 punten uit 42 gespeelde wedstrijden. Vanavond is dan ook een inhaal wedstrijd. Op de derde plek staat momenteel Huddersfield met 76 punten. Bij een overwinning van Nottingham vanavond klimmen zij naar de derde plek en vervolgens hebben zij nog een wedstrijd in te halen.

De kans om 2de te worden en dus direct te promoveren lijkt onwaarschijnlijk. Met 6 punten achterstand op Bournemouth en nog 4 wedstrijden te gaan met ook nog de wedstrijd van vanavond bij koploper Fulham, lijkt plek 2 een brug te ver.

Nottingham doet het buitenshuis alleraardigst. Uit 20 gespeelde uitwedstrijden werd ongeveer de helft gewonnen, 9 werden er gewonnen, 6 gelijk gespeeld en 5 verloren. Wat op valt is dat Nottingham weinig goals tegen krijgt als het uit speelt. In 20 wedstrijden kreeg het maar 16 goals tegen en scoorde het zelf 28 keer.

Onderlinge ontmoetingen

Fulham had iets de overhand wanneer we kijken naar de laatste 10 onderlinge wedstrijden. Fulham won 6 keer, Nottingham won 3 keer en 1 keer werd het gelijk. De laatste twee editities werden gewonnen door Fulham. Beide wedstrijden in Nottingham werden gewonnen door Fulham met 0-1 en dit seizoen met 0-4.

De laatste wedstrijd die gespeeld werd bij Fulham werd met 1-2 gewonnen door Nottingham. Fulham zal er dus nog niet gerust op zijn vanavond.

Fulham – Nottingham Forrest Betting tips & predictions

Upcoming Match Previews & Tips

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: