info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Fulham – Luton Town betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Fulham – Luton Town betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Fulham kondigde al lang hun terugkeer naar de Premier League aan, maar ze blijven vechten voor de titel.

Luton Town zal wanhopig zijn om te krijgen wat ze nodig hebben om maandagavond een opmerkelijke plek in de play-offs veilig te stellen.

Als Bournemouth zaterdag niet wint bij Blackburn Rovers, zullen ze niet voorbij de koplopers kunnen komen, waarbij Fulham tot kampioen wordt gekroond voorafgaand aan de wedstrijd van maandagavond in Craven Cottage.

Hoewel Fulham de titel won, lijken ze op vakantie te zijn na slechts één van hun laatste vijf wedstrijden te hebben gewonnen. Ze hadden geen kans om de titel thuis te winnen tegen Nottingham Forest in de midweek, en nu hebben ze een nieuwe kans tegen de Hats.

De ploeg van Nathan Jones staat vijfde en één punt is genoeg om hun Premier League-dromen in de play-offs voort te zetten – voor een team dat pas acht jaar geleden in de competitie speelde.

Maar Lutons grootste zorg is dat blessures zich op het verkeerde moment opstapelen. Ze hebben momenteel maar liefst negen geblesseerde spelers en dat is precies wat je aan het einde van het seizoen niet kunt gebruiken.

Recente ontmoetingen

De twee partijen trokken in december 1-1 op Kenilworth Road. Luton is er niet in geslaagd hun laatste zes confrontaties tussen de clubs te winnen, de laatste keer dat ze succes hadden in Craven Cottage was in 1998.

Spelers om in de gaten te houden

De Servische huurmoordenaar Aleksandar Mitrovic is op jacht naar het 45e doelpunt van een ongelooflijk seizoen voor club en land.

Deze Championship tussen Fulham en Luton wordt gespeeld op 2 mei 2022 om 18:15 uur. Bekijk hieronder de beste Fulham v Luton Town-voorspellingen. Je kunt ook onze speciale voorbeschouwingen-sectie bezoeken voor de laatste preview.

Fulham vs Luton Town Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: