info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Frankrijk – Kroatie betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Frankrijk – Kroatie betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Vanavond spelen Frankrijk en Kroatie voor de tweede keer tegen elkaar deze week. Vorige week speelden beide teams in Kroatie met 1-1 gelijk. Frankrijk heeft nog niet gewonnen deze Nations League en moet dus aan de bak vanavond.

Frankrijk

De Fransen draaien nog niet zo heel erg lekker. Vanavond speelt Frankrijk het vierde duel in 10 dagen. Uit de eerste 3 wedstrijden wist het sterrenensemble maar 2 punten te halen. In eigen huis werd er verloren van Denemarken met 1-2, vervolgens werd het in Kroatie 1-1 en afgelopen weekend werd het ook in Oostenrijk 1-1,

Om niet naar de B-groep te degraderen zal Frankrijk toch een wedstrijd moeten gaan winnen deze poule. Het is voor de sterren de laatste voor de vakantie. Welke sterren op het veld zullen staan is alleen nog de vraag. Door de vele wedstrijden rouleren alle landen lekker door.

Kroatie

De Kroaten hebben zich na de dikke nederlaag in eigen huis tegen Oostenrijk (0-3) herpakt. Na die nederlaag werd er een punt gehaald tegen Frankrijk (1-1) en in Denemarken werd er met 0-1 gewonnen.

De Kroaten zijn natuurlijk de verliezend WK-finalist. Die finale werd verloren van de tegenstander van vanavond. Destijds wonnen de Fransen met 4-2.

In Denemarken startten enkele grote namen op de bank, vanavond word er dan ook verwacht dat Kroatie op volle oorlog sterkte gaan beginnen.

Onderlinge ontmoetingen

Kroatie en Frankrijk zaten ook in de vorige Nations League bij elkaar in de poule. Destijds won Frankrijk thuis met 4-2 en uit met 1-2. Dit jaar haalde Kroatie dus al een puntje meer dan de vorige Nations League.

De laatste 6 keer dat beide ploegen tegenover elkaar stonden in een officiele wedstrijd eindigde het in beide teams scoren.

Naast die 6 wedstrijden speelden beide ploegen ook nog 3 oefenwedstrijden tegen elkaar. In deze 9 wedstrijden wist Kroatie niet 1x te winnen.

Frankrijk vs Kroatie betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: