info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Fiorentina – AS Roma betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Fiorentina – AS Roma betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Er staat een hele belangrijke pot op het programma in de Serie A vanavond. De nummer 6 (AS Roma) speelt uit bij nummer 8 (Fiorentina), het verschil tussen beide teams is maar 3 punten. Beide teams draaien de laatste weken voor geen meter maar zullen toch allebei Europees voetbal willen halen.

Fiorentina

De ploeg uit Florence stond er goed voor tot 3 wedstrijden geleden. De ploeg deed goed mee om Europees voetbal en had alles nog in eigen hand met nog 5 wedstrijden te gaan. Vervolgens kwamen 2 beschamende nederlagen en een nederlaag tegen koploper AC Milan(1-0). De 2-1 nederlaag bij laagvlieger Salernitana en de vernedering in eigen huis tegen Udinese(0-4) hebben ervoor gezorgd dat Fiorentina vanavond moet winnen wil het nog Europees voetbal spelen volgend seizoen.

Fiorentina kan wel rekenen op een uitstekende thuisbalans dit seizoen. Uit de eerder gespeelde 17 thuiswedstrijden haalde de ploeg 35 punten. Er werd 11 keer gewonnen, 2 keer gelijk gespeeld en 4 keer verloren. Als het vanavond wint is er maar 1 ploeg die meer punten haalde in eigen huis dan Fiorentina. Dat is Inter, koploper AC Milan haalde bijvoorbeeld maar 37 punten in eigen huis.

AS Roma

Roma spaarde in de thuiswedstrijd tegen Bologna(0-0) de nodige spelers met het oog op de halve finale van de Conference League. Dat die wedstrijd in puntverlies eindigde kan de ploeg nog duur komen te staan. Bij verlies vanavond staan er namelijk 3 ploegen op het zelfde aantal punten en is het alle hens aan dek om volgend seizoen weer Europees te kunnen spelen. Tenzij AS Roma natuurlijk de finale wint van Feyenoord, dan speelt Roma sowieso Europa League volgend seizoen.

Roma heeft het vaak lastig in uitwedstrijden. Uit 17 wedstrijden haalde Roma maar 24 punten buitenshuis. Het won 7 keer, 3 keer eindigde een wedstrijd gelijk en er werd 7 keer verloren. Uit de laatste 5 uitwedstrijden haalde Mourinho en consorten 8 punten. Van Spezia en Sampdoria werd gewonnen met 0-1. En bij Udinese en Napoli werd het 1-1, de laatste uitwedstrijd werd met 3-1 verloren van Inter.

Onderlinge resultaten

Fiorentina lijkt de laatste jaren de ideale tegenstander voor AS Roma, de laatste 5 onderlinge ontmoetingen werden namelijk allemaal gewonnen door AS Roma. Daarvoor werd het 2-2 en de wedstrijd daarvoor in de Coppa Italia was een regelrechte nachtmerrie voor Roma. In 2019 verloor Roma namelijk met 7-1 op bezoek bij Fiorentina. De ploeg had de laatste jaren dan ook wat recht te zetten tegen Fiorentina.

Fiorentina vs AS Roma betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: