info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Finland – Bosnië-Herzegovina betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Finland – Bosnië-Herzegovina betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Finland en Bosnië-Herzegovina proberen een einde te maken aan de recente reeks slechte resultaten in groep B3 van de UEFA Nations League.

Na jaren aan de zijlijn van het internationale voetbal te hebben gestaan, deed Finland tijdens Euro 2020 eindelijk mee aan zijn eerste grote wedstrijd. Ze slaagden er echter niet in om dat succes verder uit te bouwen en misten de FIFA Wereldbeker in Qatar, nadat ze in Groep D van de kwalificaties als derde eindigden achter Frankrijk en Oekraïne.

Positief voor Finland is dat het door de tweede plaats in Groep B4 van de vorige UNL zijn positie in de tweede divisie van de competitie heeft behouden. Ze hebben echter niet de beste voorbereiding op de competitie van dit jaar gehad en gaan zaterdag naar de opener zonder overwinning in hun laatste drie wedstrijden.

De laatste wedstrijd van Finland in competitieverband was een 2-0 thuisnederlaag tegen Frankrijk in hun laatste WK-kwalificatiewedstrijd in november. De mannen van Markku Kanerva volgden dat op met twee vriendschappelijke wedstrijden in maart, toen ze met 1-1 gelijk speelden tegen IJsland en met 2-0 verloren van Slowakije.

Bosnië-Herzegovina speelde in de vorige editie van de UNL in de eliteklasse, maar bleek niet opgewassen tegen de andere teams in de groep. Bosnië-Herzegovina degradeerde naar de tweede divisie nadat het na zes wedstrijden zonder overwinning onderaan was geëindigd.

Net als Finland heeft ook Bosnië-Herzegovina de laatste tijd moeite om hun beste vorm te vinden, met slechts één overwinning uit hun laatste vijf wedstrijden in alle competities.

Bosnië heeft het ook moeilijk op reis met slechts één overwinning uit hun laatste vijf uitwedstrijden. Met een 1-1 gelijkspel in Frankrijk en Oekraïne zal manager Ivaylo Petev echter mikken op een positief resultaat in Finland.

Recente ontmoetingen

Finland en Bosnië-Herzegovina hebben vijf keer eerder tegen elkaar gespeeld en beide teams hebben elk twee keer gewonnen. Het enige gelijkspel in die reeks was een 2-2 eindstand in het Olympisch Stadion van Helsinki tijdens de WK-kwalificatiewedstrijden van 2022.

Spelers om in de gaten te houden

Teemu Pukki blijft de grootste aanvallende dreiging voor Finland en heeft in zijn laatste zes interlands al vier keer het net gevonden. De aanvaller scoorde ook beide doelpunten in het 2-2 gelijkspel de vorige keer en is geprijsd op 11/8 bij bet365 om op het scorebord te komen zaterdag.

Zoals altijd zal Edin Dzeko, de topscorer aller tijden, de leiding nemen voor Bosnië-Herzegovina en hij zal degene zijn om zaterdag in de gaten te houden. De aanvaller maakte het enige doelpunt in de overwinning op Luxemburg de laatste keer en is geprijsd op 11/8 bij bet365 om het net te vinden.

Finland – Bosnië betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: