info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Feyenoord – Slavia Praag betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Feyenoord – Slavia Praag betting tips & voorspellingen!

Feyenoord en Slavia Praag mogen voor de tweede keer deze Conference League een tweeluik spelen, nadat beide ploegen elkaar ook al troffen in de groepsfase. In de groepsfase werd het in Rotterdam 2-1 voor Feyenoord en in Tsjechië werd het 2-2. De ploegen liggen dus dicht bij elkaar en het zal spannend gaan worden.

Feyenoord

De Rotterdammers wonnen afgelopen weekend overtuigend met 2-0 van Willem 2. Willem 2 dat de hele wedstrijd amper over de middellijn kwam en niet 1 schot op doel produceerde werden de hele wedstrijd weg gespeeld. Ondanks het overwicht van Feyenoord viel het eerste doelpunt pas in de 67ste minuut door een individuele actie van Sinisterra. Bryan Linssen schoot in de 91ste minuut de wedstrijd in het slot.

Feyenoord kent Europees een fantastisch seizoen. De Conference League lijkt voor de Rotterdammers een fantastische uitvinding. In de poulefase werd de ploeg overtuigend eerste in een poule met Union Berlin, Maccabi Haifa en tegenstander van vanavond Slavia Praag. In de achtste finale werd vervolgens Partizan 2x met gemak verslagen.

In Europa won Feyenoord al haar wedstrijden in de Kuip. In de poulefase vertrokken Maccabi Haifa (2-1), Union Berlin (3-1) en Slavia Praag (2-1) allen zonder punten huiswaarts. Partizan werd ook met 3-1 verslagen in eigen huis, nadat er uit al met 2-5 werd gewonnen.

Slavia Praag

Slavia Praag had afgelopen weekend een belangrijke wedstrijd. De ploeg speelde uit bij koploper Viktoria Plzen. Bij een overwinning stond Slavia Praag bovenaan. Maar de wedstrijd eindigden in een 1-1 gelijkspel. Met nog maar 3 wedstrijden te gaan in Tsjechië heeft de ploeg het niet meer in eigen hand.

Slavia Praag werd dus 2de in de poule bij Feyenoord. De ploeg uit Praag won 2x in de groepsfase, speelden 2x gelijk en verloor ook 2x. Door de laatste wedstrijd 1-1 te spelen bij Union Berlin haalde de ploeg de volgende ronde. In de volgende ronde rekende zij vervolgens af met Fenerbache. Er werd 2x met 3-2 gewonnen van Fenerbache. Ook in de achtste finale was het een doelpuntenfestijn bij de wedstrijden van Slavia. Thuis werd er 4-1 gewonnen van Lask en uit met 4-3 verloren.

Slavia Praag moet het Europees gezien voornamelijk hebben van haar thuiswedstrijden. In de poulefase haalde de ploeg uit Praag maar 1 punt in de drie uitwedstrijden en in de knock-out fase verloor de ploeg bij Lask maar won het wel bij Fenerbache met 2-3.

Onderlinge ontmoetingen

De ploegen speelden 2x eerder tegen elkaar. In de poulefase van de Conference League van dit jaar won Feyenoord thuis met 2-1 en in Praag werd er met 2-2 gelijk gespeeld.

Wat valt er nog meer op?

  • Beide wedstrijden eindigden in de poulefase in beide teams scoren.
  • Slavia won pas 1 uitwedstrijd Europees gezien dit jaar.
  • Feyenoord won thuis al haar Europese wedstrijden dit jaar.
  • Alleen Vitesse (60) schiet vaker op doel dan Feyenoord(54) en Slavia Praag(53) dit Conference League seizoen.
  • In de laatste ontmoetingen tussen Feyenoord en Slavia Praag vielen er meer dan 3.5 doelpunten BetCity geeft hiervoor 2.90 keer je inzet! Een makkelijkere optie zou zijn meer dan 2.5 doelpunten voor 1.74 keer je inzet bij BetCity.

Spelers om in de gaten te houden

Bryan Linssen is de aanvaller van Feyenoord en maakte in zijn laatste twee wedstrijden al drie doelpunten. De aanvaller was in de groepsfase ook al trefzeker in de thuiswedstrijd. Bij BetCity krijg je 2.23 keer je inzet!

Peter Olayinka zou moeten starten in de aanval voor Slavia Praag en zou degene kunnen zijn om in de gaten te houden op donderdagavond. De Nigeriaanse aanvaller stond in de laatste ontmoeting tussen beide teams een doelpunt te scoren. Voor een treffer van de Nigeriaanse spits krijg je 4.10 keer je inzet bij BetCity.

Deze UEFA Europa League Conference wedstrijd tussen Feyenoord en Slavia Praag wordt gespeeld op 7 Apr 2022 en begint om 18:45. Kijk hieronder voor de beste Feyenoord vs Slavia Praag voorspellingen. U kunt ook onze speciale weddenschap voorbeschouwingen sectie bezoeken voor de meest up-to-date voorbeschouwingen.

Betting tips en voorspellingen

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: