info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Feyenoord – Olympique Marseille betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Feyenoord – Olympique Marseille betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Voor Feyenoord staat er een belangrijke wedstrijd op het programma. Voor het eerst in 20 jaar mag de ploeg weer eens opdraven in een Europese halve finale. Het is dan wel in de Conference League, maar daar zal in Rotterdam helemaal niemand wakker van liggen.

Feyenoord

De Conference League is voor Feyenoord de weg naar succes. Voor het eerst in 20 jaar een Europese halve finale. De vorm is goed en de Kuip zal gaan kolken vanavond!

Feyenoord versloeg Partizan en Slavia Praag voor zij de de halve finale haalde. Partizan werd 2 keer vrij eenvoudig op zij gezet 5-2 en 3-1. Tegen Slavia Praag werd de basis voor het halen van de halve finale in eigen huis gelegd toen er met 3-1 werd gewonnen. Het 3-3 gelijke spel was vervolgens voldoende.

Afgelopen weekend won Feyenoord met hakken over de sloot van FC Utrecht. In de 95ste minuut maakte Sinisterra de winnende 2-1.

Olympique Marseille

Feyenoord treft vandaag een sterke tegenstander. De nummer 2 van Frankrijk is goed in vorm en staat er goed voor in de competitie. Met 6 punten voorsprong op de nummer 3 lijkt Marseille zich te gaan kwalificeren voor Champions League voetbal volgend seizoen.

Marseille speelde een ronde meer dan Feyenoord. Qarabag, Basel en Paok werden allemaal verslagen. Marseille won alle 6 de wedstrijden tegen de 3 teams. 3-1 en 3-0 tegen Qarabag, 2-1 en 2-1 tegen Basel en 2-1 en 1-0 tegen Paok.

Ook Marseille won met moeite dit weekend. Zij wonnen met 0-1 bij Reims door een doelpunt in de 83ste minuut.

Onderlinge ontmoetingen

Beide teams speelden 1 keer eerder tegen elkaar. In 1999/2000 zaten beide ploegen bij elkaar in de poulefase van de Champions League. Feyenoord won thuis met 3-0 en in Frankrijk werd het 0-0. Beide ploegen hadden weinig aan deze wedstrijden doordat ze 3de en 4de in de poule eindigden.

Wat valt er nog meer op?

Van de 10 wedstrijden die beide ploegen speelden in de knockout fase dit jaar, eindigden 8 wedstrijd met beide teams scoren.

Feyenoord had gemiddeld 6.6 schoten op doel per wedstrijd deze Conference League.

Afwezigen

Feyenoord: Bijlow en Toornstra

Vraagteken bij Feyenoord: Jahanbakhsh en Til

Marseille: Balerdi en de la Fuente

Vraagteken bij Marseille:

Feyenoord vs Marseille betting tips & predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: