info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, FC Utrecht – Vitesse betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, FC Utrecht – Vitesse betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Nummer 7 Utrecht mag vanavond thuis aantreden tegen nummer 6 Vitesse. Utrecht verloor afgelopen weekend dik bij degradant Willem 2 en Vitesse hield kampioen Ajax op een 2-2. Beide ploegen verkeren dan ook in een andere vorm.

FC Utrecht

Utrecht heeft dit seizoen een degelijk jaar gedraaid. Met een 7de plek en plaatsing voor Europees voetbal play-offs zullen de fans van de Domstedelingen vooraf hebben getekend. De fans zullen wel graag willen zien dat de ploeg nu door pakt en de play-offs wint.

Utrecht heeft dit seizoen in eigen huis de 7de statistieken van Nederland. In eigen huis verloor de ploeg maar 3 keer. Alleen Groningen, PSV en Ajax wisten te winnen in Utrecht. Verder werd er 8 keer gewonnen en 6 keer gelijk gespeeld

Vitesse

Vitesse speelden afgelopen weekend met 2-2 gelijk in eigen huis tegen Ajax. Openda scoorde in 10 minuten na rust 2 keer en zorgde ervoor dat de ploeg op voorsprong kwam tegen de kampioen. In de 87ste minuut zorgde Alvarez er vervolgens voor dat Vitesse niet wist te winnen.

Vitesse heeft het in uitwedstrijden verdienstelijk gedaan dit jaar. Maar 4 ploegen haalde meer punten in uitwedstrijden en dat was de gehele top 4. De laatste 2 uitwedstrijden werden ook winnend afgesloten. Bij Fortuna en Go Ahead Eagles werd met 1-2 gewonnen.

Onderlinge ontmoetingen

Van de laatste 5 onderlinge wedstrijden wist Utrecht niet 1x te winnen van Vitesse. Vitesse won 4 keer en in februari van dit jaar werd het in Utrecht 1-1 gelijk. Van de laatste 5 wedstrijden waren er 4 met beide teams scoren.

Utrecht vs Vitesse betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: