info@bet-experts.nl

utrecht - nec
utrecht - nec

VOORBESCHOUWING, FC Utrecht – NEC betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, FC Utrecht – NEC betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Utrecht zal zich na een dramatische reeks willen revancheren thuis tegen NEC vanavond. Uit de laatste 5 wedstrijden haalde de ploeg maar 2 punten.

FC Utrecht

Utrecht gaat zich voorbereiden op de play-offs voor Conference League voetbal. Met nog 4 wedstrijden en 6 punten voorsprong op de nummer 9 lijkt het niet dat Utrecht de play-offs nog mis zal lopen. Ondanks dat het bijna niet meer mis kan gaan, zal de ploeg toch wedstrijden willen gaan winnen om een beetje met een goed gevoel de play-offs in te kunnen gaan.

Afgelopen weekend speelde de ploeg van coach Rick Kruys een prima wedstrijd in de kuip. De Utrechters leken te stunten door een puntje mee naar huis te nemen, maar Sinisterra besliste anders in de 95ste minuut. Waardoor Utrecht zonder punt huiswaarts keerde.

In eigen huis is Utrecht eigenlijk altijd sterk. Elke topploeg die op bezoek komt heeft het heel lastig, maar de laatste weken is het beste het er wel vanaf in thuiswedstrijden. Uit de laatste 4 thuiswedstrijden werden maar 2 punten gehaald. Het publiek zal dan ook niet anders verwachten vanavond dan weer een overwinning.

NEC

Nec doet dit seizoen knap mee om play-offs voor Europees voetbal. Met nog 4 wedstrijden te gaan staat Nec maar 1 punt achter op plek 8 waar Groningen op dit moment staat. NEC heeft dit seizoen dus ook nog alles om voor te spelen.

Dat Nec nog alles voor heeft te spelen was afgelopen weekend wel te zien. Titelfavoriet Ajax kwam op bezoek en had het knap lastig tegen de Nijmegenaren. Pas in de 86ste minuut maakte Brobbey de 0-1. Nec zelf kreeg in de wedstrijd genoeg kansen op meer.

Dat Nec er nog zo goed voor staat is mede mogelijk gemaakt door de goede uit vorm van de ploeg. Van de 35 punten die Nec dit seizoen haalde, kwamen er 24 voort uit uitwedstrijden. Nec doet het buitenshuis bijvoorbeeld beter dan ploegen als AZ en Utrecht.

Onderlinge ontmoetingen

De laatste twee ontmoetingen won Utrecht in Nijmegen met 0-3. De laatste twee onderlinge wedstrijden in de Galgenwaard eindigden in 1-1 en 3-1 voor Utrecht. Nec zal dan ook moed putten uit de laatste wedstrijd. Toen er een puntje werd behaald. Nec zal vanavond in ieder geval niet willen verliezen.

Afwezigen

FC Utrecht: Akmum, Maeda, Ramselaar en Veerman

Onzeker bij Utrecht: Mamengi en St. Jago

NEC: Barreto, Bony en Ruiz

Onzeker bij NEC: Odenthal

FC Utrecht vs NEC betting tips & predictions!

Risky

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: