info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, FC Twente – Sparta Rotterdam betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, FC Twente – Sparta Rotterdam betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Een belangrijke wedstrijd staat er vanavond op het programma in de Eredivisie. De wedstrijd in de Grolsch Veste heeft voor beide ploegen belangen. Twente strijdt voor plek 3, waar Feyenoord momenteel op staat. Daarnaast strijd Sparta tegen degradatie.

FC Twente

Twente draait als een malle in de competitie. De ploeg is met een opmars bezig en heeft in de laatste maanden overwinningen behaald tegen haar concurrenten. Onder andere uit bij AZ werd er gewonnen. Twente staat nog 3 punten achter op plek 3 waar Feyenoord op dit moment staat.

Voor Twente is het belangrijk dat ze hun wedstrijden blijven winnen. Feyenoord speelt nog Europees en speelt ook nog tegen PSV dat nog mee doet voor de titel. Op de laatste speeldag spelen Twente en Feyenoord nog tegen elkaar. Twente zal hoe dan ook willen dat die wedstrijd nog ergens om gaat en zal dus ook vanavond moeten winnen.

Sparta

Sparta kent een andere strijdt. Momenteel bivakkeert de 2de ploeg van Rotterdam op een 16de plek. Die 16de plek betekent nacompetitie aan het einde van het seizoen.

Sparta had afgelopen dinsdag een bijzondere wedstrijd in te halen. Bij Vitesse moest namelijk nog 6 minuten blessuretijd worden ingehaald nadat de wedstrijd eerder dit seizoen werd gestaakt. Voor Sparta was dit wel een hele belangrijke wedstrijd. Doordat de ploeg destijds met 0-1 voor stond en elk punt van groots belang is in de strijd tegen degradatie, wist de ploeg dat het nog 6 minuten vol moest houden om de overwinning over de streep te trekken.

Onderlinge ontmoetingen

Twente en Sparta verdelen mooi de punten in onderlinge duels. Er is geen ploeg die vaak lijkt te winnen. In Rotterdam werd het eerder dit jaar 0-1 voor Twente. Vorig seizoen werd het in Rotterdam 0-0 en won Sparta met 0-2 in Enschede. Een uitslag waar Sparta vanavond weer voor zal tekenen.

Voorspelling

Fc Twente wint de wedstrijd (1.58 keer je inzet bij Betcity)

Doelpunt in beide helften (1.82 keer je inzet bij Betcity)

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: