info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, FC Barcelona – Rayo Vallecano betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, FC Barcelona – Rayo Vallecano betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Vanavond staat er voor Barcelona een belangrijke inhaalwedstrijd op het programma. Bij winst pakt Barcelona een voorsprong van 3 punten op plek 3 waar Sevilla op staat.

FC Barcelona

Barcelona heeft sinds de aanstelling van Xavi de weg omhoog ingeslagen. Afgelopen weekend kreeg de ploeg wel een domper te verwerken. Thuis werd er met 0-1 verloren van Cádiz, vervolgens werd de doordeweekse wedstijd wel gewonnen bij Sociedad.

In eigen huis doet Barcelona het redelijk. Van de laatste 5 wedstijden werden er 4 gewonnen en dus verloren van Cádiz. Die nederlaag zorgde ervoor dat de ongeslagen streak ten einde kwam. Dat Barcelona goed draait, is wel te zien aan de vorm. Van de laatste 15 competitie wedstrijden werden er 11 gewonnen, 3 gelijk gespeeld en 1 verloren.

Rayo Vallecano

Vallecano staat niet bekend om het attractieve voetbal. Met het huidige spel staat de ploeg wel op een prima 14de plek. Het lijkt erop dat degradatie al wel voorkomen is dit seizoen. Het gat naar plek 18 die degradatie betekent is momenteel 7 punten.

Vallecano is een ploeg die het de topploegen vaak erg lastig maakt. Atletico en Real Madrid wonnen met veel pijn en moeite met 1-0. Uit de laatste 5 wedstrijden haalde Rayo 5 punten. Er werd 1 keer gewonnen en 2 keer gelijk gespeeld.

Onderlinge ontmoetingen

Barcelona won eigenlijk altijd van Rayo Vallecano, sinds 2002 won Barcelona namelijk 19 wedstrijden op rij. Tot Oktober van afgelopen jaar, toen Rayo in eigen huis won met 1-0. Normaal gesproken won Barcelona altijd vrij eenvoudig van Rayo, in de mooie jaren waren uitslagen zoals 6-0, 7-0, 5-0, 6-1, 5-1 en 5-2 de normaalste zaak van de wereld. Maar zoals iedereen wel weet bevindt Barcelona zich momenteel in een andere fase.

Afwezigen

Barcelona: Fati, Pedri, Roberto en Umtiti                 Onzeker: Araujo

Vallecano: Merquelanz en Saveljich

Voorspelling

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: