info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Excelsior – Roda JC betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Excelsior – Roda JC betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

De volgende play-off wedstrijd voor promotie gaat tussen de nummer 6(Excelsior) en nummer 5(Roda JC), beide ploegen hebben een flink verleden in de Eredivisie en zullen daar graag naar terug keren.

Excelsior

De derde ploeg uit Rotterdam deed tot 5 wedstrijden geleden nog volop mee om directe promotie naar de Eredivisie. Helaas ging het flink mis in de laatste 5 wedstrijden. Met maar 4 punten uit de laatste 5 wedstrijden is de ploeg zelfs afgezakt naar plek 6 en moeten ze het vanavond dus opnemen tegen Roda.

Excelsior haalt dit seizoen meer punten uit dan voor eigen publiek. Met maar 32 punten uit 19 thuiswedstrijden zijn er 7 ploegen die het een stuk beter doen in eigen huis. Van de laatste 5 thuiswedstrijden wonnen de Rotterdammers er 2, vervolgens werd er verloren en daarna nog 2 keer gelijk gespeeld. Excelsior zal even een tandje bij moeten zetten wil het winnen vanavond.

Roda JC

Roda is flink opgeklommen in de tweede seizoenshelft. Na de winter verloor de ploeg maar 3 keer, won het er 10 en speelde het 5 keer gelijk. Door de reeks is Roda flink gaan klimmen en heeft het het thuisvoordeel in de eerste play-off ronde.

Ondanks de goede tweede seizoenshelft heeft Roda het lastig in uitwedstrijden. Zo werden bijvoorbeeld de laatste 2 uitwedstrijden verloren. 6 ploegen haalde meer punten voor het publiek van de tegenstander.

Onderlinge ontmoetingen

Dit seizoen won Excelsior 2 keer van Roda, in Rotterdam werd het 2-0 door doelpunten van Niemeijer en Azarkan en in Kerkrade werd het 1-2 door goals van Dallinga en el Yaakoubi, in de 83ste minuut redde Aberkane door een eigen doelpunt de eer voor de thuisploeg.

Spelers om in de gaten te houden

Vanavond moet je vooral op 1 iemand letten, Thijs Dallinga. De topscoorder van de Keuken Kampioen Divisie scoorde dit seizoen al 32 keer en gaf 8 assist. Ook afgelopen vrijdag wist hij het net te vinden toen er thuis tegen NAC met 2-2 gelijk werd gespeeld.

Excelsior – Roda JC betting tips & predictions!

Risky

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: