info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Excelsior – ADO Den Haag betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Excelsior – ADO Den Haag betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Vanavond strijden Excelsior en ADO om een ticket voor de Eredivisie. Beide teams versloegen in de vorige ronde hun tegenstander overtuigend. In de competitie eindigde Excelsior op plek 6 en ADO op plek 4.

Excelsior

Excelsior versloeg in de vorige ronde de nummer 16 uit de Eredivisie Heracles. In Rotterdam won Excelsior met 3-0 en vervolgens werd er in Almelo met 1-3 gewonnen. Topscoorder Dallinga wist in beide wedstrijden het doel te vinden.

Excelsior won dit seizoen maar 10 van de 21 thuiswedstrijden dit seizoen inclusief de play-offs. Van de laatste 5 thuiswedstrijden werd er maar 1 gewonnen, 3 gelijk gespeeld en 1 verloren. Alleen van Heracles werd gewonnen. In 4 van de 5 wedstrijden scoorde beide ploegen.

ADO Den Haag

Een zekerheidje bij ADO in deze play-offs is dat de ploeg met 2-1 wint. ADO won namelijk alle 4 haar wedstrijden met 2-1 deze play-offs. NAC en Eindhoven verloren dus beide wedstrijden met 2-1 van de Hagenezen.

ADO won 4 van de laatste 5 uitwedstrijden. VVV, Jong AZ, NAC en Eindhoven werden verslagen buitenshuis. Alleen Emmen was te sterk voor de Hagenezen. Bij ADO moeten we Verheydt in de gaten houden, in allebei de wedstrijden tegen Eindhoven scoorde hij.

Onderlinge ontmoetingen

Beide ploegen speelden al 2 keer eerder tegen elkaar in de competitie. In Den Haag won Excelsior met 0-2 en in Rotterdam won ADO met 2-3. Beide ploegen wonnen dus 1 keer dit seizoen. Het beloofd dan ook een spannende tweeluik te worden.

Excelsior vs ADO betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: