info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Everton zou geen partij moeten zijn voor hoogvliegend Manchester City

VOORBESCHOUWING, Everton zou geen partij moeten zijn voor hoogvliegend Manchester City

Nog geen account bij BetCity.nl?! Maak nu snel je transfertje en claim jouw €20 FREE BET via DEZE LINK!

Manchester City zal het zaterdag opnemen tegen Everton en Goodison Park.

Zoals het er nu uitziet, heeft de ploeg van Pep Guardiola zes punten voorsprong op de tweede plaats Liverpool – hoewel dat zou kunnen veranderen wanneer de Reds woensdag Leeds ontvangen. Ondertussen staan ​​de Toffees zestiende in de Premier League, vier punten verwijderd van de degradatiezone en 41 punten achter Man City.

Everton maakte een serieus sterke start van het leven onder Lampard en versloeg collega-Premier Brentford met 4-1 in de vierde ronde van de FA Cup.

Ze hebben echter twee van hun drie Premier League -wedstrijden verloren sinds Lampard het overnam, waarbij ze aan weerszijden van Newcastle en Southampton vielen bij een overwinning op Leeds. Dat betekent dat de Toffees er slechts in geslaagd zijn om één van hun laatste acht Premier League-wedstrijden te winnen, waarbij ze één gelijkspel en zes verliezen optekenden. Als je naar het grotere geheel kijkt, heeft Everton negen van hun laatste 12 Premier League-uitjes verloren – en 12 van hun vorige 16. Als ze de zaken niet snel op orde krijgen, kunnen de mannen van Lampard verwikkeld raken in een degradatiestrijd. Aan de andere kant van de tafel bevindt Manchester City zich in pole position om de titel te verdedigen en hun vierde Premier League-titel in vijf jaar te behalen.

Hoewel ze vorige keer een 3-2 nederlaag leden tegen Tottenham Hotspur, blijven ze op koers om de trofee op te tillen.

De nederlaag van afgelopen weekend was Man City’s eerste Premier League-nederlaag sinds begin november, na 15 wedstrijden ongeslagen te zijn gebleven. Ze genoten in die tijd ook van een winning streak van 12 wedstrijden. Indrukwekkend, Guardiola’s mannen hebben dit seizoen slechts drie van hun 26 competitieduels verloren, waarbij ze 20 overwinningen en drie gelijke spelen behaalden.

Head-to-head: Man City won elk van hun laatste negen ontmoetingen met Everton in alle competities, en hield een schone lei in elk van de voorgaande drie.

Het is ook vermeldenswaard dat de ploeg van Guardiola meer dan 2,5 doelpunten maakte in zes van hun laatste negen ontmoetingen met Everton.

Teamnieuws: Evertons lange blessurelijst omvat Yerry Mine, Ben Godfrey, Fabian Delph en Tom Davies. Ook Abdoulaye Doucoure en Demarai Gray twijfelen. Wat Man City betreft, ze zullen waarschijnlijk zaterdag zonder Jack Grealish en Cole Palmer moeten zitten. Er zijn ook vraagtekens over de geschiktheid van Gabriël Jezus. Terwijl Everton aan de onderkant van de Premier League-ranglijst voor zijn leven vecht, bevindt Man City zich in poleposition om onder Guardiola weer een titel te behalen.

Voorspelling

  • Manchester City wint de met een handicap wedstrijd
  • Manchester City scoort over 1.5 teamgoals
  • Er vallen meer dan 2.5 doelpunten
  • Riyad Mahrez scoort een doelpunt
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: