info@bet-experts.nl

everton - chelsea
everton - chelsea

VOORBESCHOUWING, Everton – Chelsea betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Everton – Chelsea betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Er staat om 15:00 een beladen potje op het programma in de Premier League. Degradatiekandidaat Everton speelt thuis tegen Chelsea. Chelsea dat zijn Champions League ticket voor volgend seizoen bijna binnen heeft tegen een gevallen middenmotor in nood.

Everton

Paniek in de tent bij Everton. Gister won directe concurrent Burnley in de laatste minuten bij Watford en dat betekent dat het ook voor Everton tijd word dat de ploeg punten gaat pakken.

Everton heeft 29 punten uit 32 wedstrijden en staat 5 punten achter op Burnley en Leeds dat 34 punten hebben uit 34 wedstrijden. Everton kan zich geen misstappen meer veroorloven. Wat minder is voor Everton is dat het vanmiddag speelt tegen topploeg Chelsea.

Chelsea

Het seizoen van Chelsea is bijna ten einde, na de uitschakeling in de Champions League en 17 punten achter op de koploper is de finale van de FA cup het enige waar Chelsea nog voor strijd dit seizoen.

Chelsea won 4 van haar laatste 5 uitwedstrijden. De laatste uitwedstrijd werd gelijkgespeeld bij United. Ook die wedstrijd had Chelsea gewoon moeten winnen. Chelsea won dit seizoen 11 van haar 17 uitwedstrijden, 4 werden er gelijk gespeeld en pas 2 keer werd verloren.

Onderlinge ontmoetingen

De wedstrijd eerder dit seizoen werd 1-1. Een opsteker dus voor Everton. Dat de punten hard nodig heeft.

De laatste jaren doet Everton het thuis goed tegen Chelsea. De laatste 3 keer won Everton thuis van Chelsea (1-0, 3-1 en 2-0).

Afwezigen

Everton: Godfrey, Patterson en Townsend

Onzeker bij Everton: Davies, Gomes en van de Beek.

Chelsea: Chillwell, Hudson-Odoi en Kovacic.

Onzeker bij Chelsea: Barkley en Christensen.

Everton vs Chelsea betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: