info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Eintracht Frankfurt – Rangers betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Eintracht Frankfurt – Rangers betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Als Rangers voor het eerst de Europa League willen winnen, komen ze woensdag tot een deal met de loterij.

Eintracht Frankfurt leek in het begin van de wedstrijd even onwaarschijnlijk in Sevilla te spelen, maar stond hen in de weg.

Rangers versloegen Borussia Dortmund, Rode Ster Belgrado, Braga en RB Leipzig op weg naar de finale.

Eintracht Frankfurt schakelde Real Betis uit, die de finale in eigen stad wilde spelen, West Ham United, die zowel thuis als uit verloor in de halve finale, en Barcelona, ​​​​die het meest indrukwekkend was, werd verslagen met 3-1 in Camp Nou.

De Rangers hebben de topscorer van het kampioenschap, James Tavernier, die de beste is in de competitie, hoewel Alfredo Morelos er niet bij is.

Eintracht wacht op de gezondheid van Bundesliga Rookie of the Year Jesper Lindstrom.

Met twee van de grootste teams ter wereld, duizenden Duitsers en Schotten zonder kaartjes, zou de belangstelling buiten het veld net zo groot kunnen zijn als op het veld.

Recente ontmoeting

Ze hebben maar één wedstrijd gespeeld. In 1960 troffen de twee clubs elkaar in de halve finale van de Europacup. Eintracht won met 6-1 in West-Duitsland en met 6-3 in Glasgow.

Spelers om in de gaten te houden

James Tavernier is de topscorer van de competitie met zeven goals. Hij neemt niet alleen de penalty’s, maar is ook in de aanvallen van de Rangers vaak erg gevaarlijk.

Deze UEFA Europa League-wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Rangers begint op 18 mei 2022 om 21:00 uur. Bekijk hieronder de beste Eintracht Frankfurt vs Rangers-voorspellingen.

Eintracht Frankfurt vs Rangers Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: