info@bet-experts.nl

atalanta
atalanta

VOORBESCHOUWING, een spannend duel verwacht in Italië vanavond!

VOORBESCHOUWING, een spannend duel verwacht in Italië vanavond!

Nog geen account bij BetCity.nl?! Maak nu snel je transfertje en claim jouw €20 FREE BET via DEZE LINK!

Atalanta ontvangt Bayer Leverkusen in het Gewiss Stadion deze donderdagavond. De twee clubs ontmoeten elkaar in misschien wel de wedstrijd van de ronde in de Europa League, met ontmoetingen die erg spannend gaan zijn!

https://twitter.com/Atalanta_BC/status/1501622525394104320

Bayer Leverkusen

Leverkusen heeft dit seizoen 45 punten behaald uit 25 wedstrijden, terwijl de club uit Bergamo er 47 heeft behaald uit 27 wedstrijden in de Serie A tot nu toe.

Leverkusen staat derde in de Bundesliga, wat een van hun beste seizoenen in de laatste 20 jaar blijkt te zijn, en dat na het verlies van belangrijke spelers als Kai Havertz.

Patrick Schick

Patrik Schick is tegenwoordig de man bij Bayer Leverkusen, en hij heeft zijn verbluffende vorm van de 2020/21 campagne, waarin hij ook de Euro 2020 Golden Boot won, voortgezet.

De spits komt deze campagne het dichtst in de buurt van een bedreiging voor Robert Lewandowski, met een ongelooflijke 20 doelpunten uit 20 wedstrijden tot nu toe in de competitie.

Doelpuntenmachine

De Tsjech uit Tsjechië is echter niet de enige die scoort voor Leverkusen. De club scoorde 64 keer in de competitie en maakte gemakkelijk werk van hun Europa League-groep door te eindigen met vier overwinningen uit zes wedstrijden en 14 doelpunten in het proces – alleen Napoli en Lyon scoorden er meer.

Atalanta Bergamo

Atalanta, aan de andere kant, blijft een van de topscorers van Italië, maar ze hebben een enorme daling genomen dit seizoen op de ranglijst en in het aantal doelpunten. Tot nu toe hebben ze slechts 50 keer gescoord in 27 wedstrijden, wat ver weg is van waar ze normaal gesproken opereren.

Vorm

De club staat vijfde in de Serie A en staat zes punten achter op Juventus, dat vierde staat na de 1-0 nederlaag tegen Roma, waardoor ze ook weer op dezelfde punten staan als Atalanta in de race om de Champions League.

Europees avontuur

Atalanta heeft zich in de knock-outronde wel gemakkelijk gewonnen na het verlaten van de Champions League door als derde te eindigen in hun groep. De mannen van Gian Piero Gasperini verpletterden Olympiacos met 5-1 in totaal in de play-off ronde, waarin ook een 3-0 dreun werd uitgedeeld in Griekenland.

Voorspelling

Met deze twee aanvallende ploegen beloofd het een geweldige strijd te worden! Ik verwacht daarom ook veel doelpunten aan beide kanten.

  • Beide teams scoren
  • Er vallen meer dan 2.5 doelpunten

Benieuwd naar de voorbeschouwingen van de andere wedstrijden? Klik dan op deze link!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: