info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, een gelijkspel verwacht in Wales! Meer dan 3 keer je inzet!

VOORBESCHOUWING, een gelijkspel verwacht in Wales! Meer dan 3 keer je inzet!

Nog geen account bij Jack’s Casino?! Maak nu snel je account aan via DEZE LINK en claim je €50 FREE BET!

Wales en Oostenrijk ontmoeten elkaar in de eerste helft van de halve finales van de WK-kwalificatie in Cardiff in het Cardiff City Stadium. De Dragons willen zo een einde maken aan een wachttijd van 64 jaar om terug te keren naar de Wereldbeker, met Schotland of Oekraïne in de finale die op hen wachten.

Wales

1958 was de laatste keer dat Wales hoge ogen gooide op het wereldtoneel, maar met slechts twee wedstrijden tussen hen en het beëindigen van zoveel jaren van kwelling, zullen de fans van Wales er vertrouwen in hebben dat hun ploeg hun laatste 16 thuiswedstrijden ongeslagen doorkomt.

Veel van de aandacht ging uit naar de namen van de supersterren Aaron Ramsey en Gareth Bale, die beiden klaar lijken om te spelen na een groot deel van het seizoen gemist te hebben door blessures.

Bale heeft nauwelijks gespeeld voor Real Madrid, maar zal Wales aanvoeren, terwijl Ramsey zijn eerste doelpunt voor Rangers maakte sinds hij in januari de overstap maakte van Juventus.

Oostenrijk

Oostenrijk heeft het de laatste wedstrijden beter naar zijn zin na een moeilijke periode tijdens het Europees Kampioenschap waar het land slechts één wedstrijd won, ondanks het feit dat het de kampioenen, Italië, tot de nok toe in de extra tijd versloeg.

Marko Arnautovic en co. speelden voor het laatst tegen Moldavië in de WK-kwalificatie. Ze wonnen met 4-2. Arnautovic zelf scoorde drie van de acht doelpunten in de overwinningen op Moldavië en Israël.

Wales is waarschijnlijk in de beste vorm die ze ooit hebben getoond in het tijdperk van Robert Page, die vlak voor Euro 2020 Ryan Giggs opvolgde. De mannen van Page speelden onlangs met 1-1 gelijk tegen België, toen Kieffer Moore opnieuw een doelpunt voor Wales maakte.

Voorafgaand hieraan, zou een fantastische 5-1 vertoning tegen Wit-Rusland de Dragons ook laten brullen in de aanloop naar hun halve finale met Oostenrijk, want die overwinning dwong hen voor Tsjechië in de Groep E, waar een gelijkspel alles was wat nodig was voor Wales toen ze tegen België speelden.

Voorspelling

Het zal een zeer spannende wedstrijd worden, met aan beide kanten een vergelijkbare situatie wat betreft de vorm van hun spelers en wat ze kunnen inbrengen. De sterspelers van Wales, zoals Bale en Ramsey, zijn dit seizoen verre van in goede vorm, en aan de andere kant is Arnautovic terug in Europa bij Bologna en speelt hij heel goed in de Serie A.

  • Beide teams scoren
  • Wales verliest niet
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: