info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Duitsland – Italië betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Duitsland – Italië betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Nog steeds op zoek naar hun eerste overwinning in Groep A3 van de UEFA Nations League, zet Duitsland zijn campagne voort met een thuiswedstrijd tegen Italië. Geen van beide ploegen is de laatste tijd op zijn best geweest en na de eerste ontmoeting, die tot een patstelling leidde, zal de confrontatie van dinsdag waarschijnlijk een vergelijkbaar patroon volgen.

Duitsland heeft in de vorige wedstrijd in de UEFA Nations League met 1-1 gelijkgespeeld tegen Hongarije. Na een snelle start namen de Hongaren al vroeg in de eerste helft de leiding, maar de Duitsers sloegen vrijwel meteen terug via Jonas Hoffmann.

Hoewel ze nog steeds ongeslagen zijn, is het tot nu toe een teleurstellende UNL-campagne geweest voor Duitsland, dat nog geen wedstrijd heeft gewonnen in Groep A3. De mannen van Hansi Flick hebben drie keer gelijkgespeeld in de competitie, maar met de andere ploegen die het moeilijk hebben, zijn ze slechts twee punten van de concurrentie verwijderd.

De reeks van gelijke spelen reikt verder dan de UNL, want ze werden 1-1 gehouden door Nederland in een internationale vriendschappelijke wedstrijd voor het begin van de competitie. Hoewel ze in hun laatste thuiswedstrijd gelijk speelden met Engeland, hebben ze over het algemeen een solide staat van dienst voor hun fans met vier overwinningen uit hun laatste vijf wedstrijden.

Italië heeft het slechts iets beter gedaan dan Duitsland in de groep en staat slechts één punt los van de rest. Ze hebben slechts één overwinning uit hun drie wedstrijden in de competitie behaald, terwijl de andere twee wedstrijden in remises eindigden.

De Italianen reizen naar Duitsland na een 0-0 gelijkspel in Engeland in hun vorige UNL wedstrijd. De Italianen waren in die wedstrijd meestal de bovenliggende partij, maar verzuimden ook om de weinige kansen die ze kregen om te zetten.

Dat resultaat betekent dat Italië nu slechts één keer heeft verloren in hun laatste vijf wedstrijden in alle competities. De mannen van Roberto Mancini hebben ook een goede staat van dienst op hun reizen, maar hebben drie van hun laatste vier uitwedstrijden gelijkgespeeld.

Onderlinge ontmoetingen

Er is weinig dat Duitsland en Italië scheidt in recente ontmoetingen met vier gelijke spelen in hun laatste vier wedstrijden. Beide teams hebben elkaar al ontmoet in de UNL van dit jaar toen ze met 1-1 gelijk speelden in de heenwedstrijd.

Spelers om in de gaten te houden

Duitsland heeft problemen gehad met hun aanvallers in de competitie. Aanvaller Kai Havertz wordt verwacht dat hij doorgaat in de aanval en de moeite waard zou kunnen zijn om in de gaten te houden.

Italië heeft soortgelijke problemen gehad met hun aanvallers die ook moeite hebben om hun ritme te vinden. Lorenzo Pellegrini is het stralende licht met twee doelpunten in drie wedstrijden.

Duitsland vs Italië betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: