info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Duitsland – Engeland betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Duitsland – Engeland betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

De twee oude rivalen ontmoeten elkaar dinsdag in München, waarbij Engeland het opneemt tegen Duitsland.

De Three Lions zullen geschokt zijn na hun schokkende nederlaag in Hongarije – en talloze gokkers hebben gewonnen – hun eerste nederlaag in 90 minuten sinds ze België versloegen in de Nations League in november 2020.

Verliezen was al erg genoeg, maar de mannen van Gareth Southgate zagen er plat, uitgeput en gedachteloos uit tegen een felle Magyaar. Ze hebben niets te klagen, een zeer niet-Engelse presentatie.

In Bologna speelde Duitsland met 1-1 gelijk tegen in-vorm Italië in een wedstrijd die gewonnen had moeten worden.

Die Mannschaft verkeert momenteel echter in een geweldige vorm. Ze hebben acht wedstrijden op rij gewonnen sinds hun nederlaag in het EK 2020 op Wembley tegen Engeland en hebben hun laatste twee wedstrijden gelijk gespeeld tegen Oranje en Italië.

En de ploeg van Hans Flick zal met vertrouwen aan de wedstrijd beginnen in Beieren en ook veel doelpunten maken in hun reeks.

Recente ontmoetingen

Engeland kwam als overwinnaar naar voren in een slopende Euro 2020-confrontatie afgelopen zomer, zoals hieronder te zien is.

München was ook een beroemde scène in hun 5-1 overwinning in 2001. Toch waren het zeven overwinningen tussen de twee landen.

Spelers om in de gaten te houden

Timo Werner heeft dit seizoen een respectabele 17 doelpunten gemaakt voor club en land en de Chelsea-ster zal wanhopig zijn om te laten zien wat hij kan doen tegen zijn thuisland. Zijn score in de Allianz Arena is 17/10.

Harry Kane scoorde een zeldzame blanco in Boedapest, maar de Spurs-spits moet de kans koesteren. Hij is op elk moment 29/20 bij William Hill.

Duitsland vs Engeland betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: