info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, duel in Zuid Amerika op de zaterdagochtend!

VOORBESCHOUWING, duel in Zuid Amerika op de zaterdagochtend!

Nog geen account bij Jack’s Casino?! Maak nu snel je account aan via DEZE LINK en claim je €50 FREE BET!

Argentinië ontvangt Venezuela in La Bombonera in de vroege uurtjes van zaterdagochtend als we de laatste loodjes leggen in de kwalificatie voor de FIFA Wereldbeker.

Venezuela staat onderaan in het CONMEBOL klassement – drie punten achter Paraguay, dat negende staat. Als gevolg daarvan kunnen ze zich niet langer kwalificeren voor Qatar 2022.

Aan de andere kant van de groep staat Argentinië tweede – vier punten achter Brazilië en 25 punten los van Venezuela. De 2021 Copa America kampioenen hebben hun plaats op het Wereldkampioenschap al geboekt.

Argentinië

Argentinië heeft nog geen nederlaag geleden in de WK-kwalificatie, met tien overwinningen en vijf gelijke spelen uit hun 15 wedstrijden.

Ze hebben ook het beste defensieve record in de Zuid-Amerikaanse groep, met slechts zeven tegendoelpunten deze campagne.

De Argentijnen bleven in 2021 ongeslagen, met tien overwinningen en zes gelijke spelen. Laten we niet vergeten dat Lionel Scaloni’s mannen de Copa America titel opeisten voor hun problemen.

Eerder dit jaar begon Argentinië 2022 met back-to-back overwinningen. Dat betekent dat ze momenteel 29 wedstrijden ongeslagen zijn in alle competities.

Venezuela

Venezuela heeft slechts drie van hun 16 kwalificatiewedstrijden gewonnen – met één gelijkspel en 12 nederlagen.

Hoewel ze meer wedstrijden hebben gewonnen dan Paraguay, hebben ze de minste gelijke spelen en de meeste overwinningen geboekt in de Zuid-Amerikaanse sectie.

Venezuela heeft ook de op één na slechtste defensie in de CONMEBOL groep, met 30 tegendoelpunten deze campagne.

In 2021 en 2022 hebben de Venezolanen slechts twee van hun 16 ontmoetingen in alle competities gewonnen.

Om het nog erger te maken, hebben ze negen van hun vorige 11 wedstrijden verloren. De laatste keer werden ze met 4-1 verslagen door Uruguay.

Head-to-head

Tegenover elkaar: Venezuela heeft in de loop der jaren slechts twee van hun 27 ontmoetingen met Argentinië weten te winnen.

Argentinië heeft slechts één van hun laatste zeven wedstrijden tegen Venezuela verloren. De vorige twee wedstrijden werden met 5-1 gewonnen.

Team nieuws

Team nieuws: Argentinië heeft negen spelers in de selectie, waaronder de 17-jarige middenvelder Alejandro Garnacho van Manchester United. Lionel Messi zou zijn 159e cap kunnen verdienen.

Aan de andere kant bevat de selectie van Venezuela zes MLS-spelers. Aanvoerder Tomas Rincon zal zijn 116e optreden maken, samen met Everton’s Salomon Rondon.

Voorspelling

Uiteindelijk brengt deze wedstrijd twee partijen samen aan tegenovergestelde uiteinden van het Zuid-Amerikaanse voetbalspectrum.

  • Argentinië wint de wedstrijd
  • Argentinië wint zonder tegendoelpunt
  • Beide teams scoren niet
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: