info@bet-experts.nl

immobile
immobile

VOORBESCHOUWING, doelpuntrijk duel in Italië!

VOORBESCHOUWING, doelpuntrijk duel in Italië!

Donderdagavond nemen Italië en Noord-Macedonië het in het Stadio Renzo Barbera van Palermo tegen elkaar op in een poging om een stap dichter bij de kwalificatie voor het wereldkampioenschap voetbal van 2022 te komen.

Eind maart staat de winnaar van dit duel tegenover de winnaar van het duel tussen Portugal en Turkije om een plaats in het WK Qatar 2022.

Italië

Italië staat in de play-off na de tweede plaats in Groep C – twee punten achter Zwitserland, dat eerste is geëindigd.

Hoewel de Azzurri in Groep C een nederlaag wisten te voorkomen, werd er vier keer gewonnen en vier keer gelijkgespeeld. De vier gelijke spelen weerhielden hen ervan de Zwitsers voor de eerste plaats uit te dagen.

Het is vermeldenswaard dat de ploeg van Roberto Mancini slechts twee doelpunten tegen kreeg in acht kwalificatiewedstrijden en daarbij zes keer de nul hield.

Laten we niet vergeten dat Italië minder dan een jaar geleden Euro 2020 won. Sindsdien hebben ze echter slechts twee van hun zeven wedstrijden in alle competities gewonnen.

Met slechts één overwinning in hun vorige vier wedstrijden, moeten de mannen van Mancini zich verbeteren als ze hun ticket naar Qatar willen bemachtigen.

Noord-Macedonië

Ondertussen eindigde Noord-Macedonië als tweede in Groep J – negen punten achter het als eerste geplaatste Duitsland en één punt los van het als derde geplaatste Roemenië.

De Noord-Macedoniërs wonnen vijf van hun tien kwalificatiewedstrijden, met drie gelijke spelen en twee nederlagen.

Met 23 doelpunten op hun naam scoorde Noord-Macedonië meer doelpunten in de kwalificatie dan Italië – en ook meer dan teams als Spanje, Portugal en Frankrijk.

Noord-Macedonië heeft slechts één van hun laatste zeven wedstrijden in alle competities verloren, met drie overwinningen en drie gelijke spelen in die periode.

Head-2-head

Head-to-head: Italië en Noord-Macedonië hebben in de loop der jaren slechts twee keer tegenover elkaar gestaan. Die ontmoetingen vonden plaats tijdens de kwalificatie voor het WK 2018.

In 2016 boekte Italië een 3-2 overwinning in Noord-Macedonië. Een jaar later hielden de Noord-Macedoniërs de Azzurri op een 1-1 gelijkspel in Italië.

Team nieuws

Team nieuws: Maro Balotelli is door Italië uitgesloten van deelname, ondanks dat hij in januari al bij de selectie zat. Verder vervangt doelman Pierluigi Gollini de geblesseerde Alex Meret.

Wat Noord-Macedonië betreft, staat Aleksandar Trajkovski op het punt zijn 75e interland te verdienen. Elif Elmas van Napoli lijkt het op te kunnen nemen tegen een aantal van zijn ploeggenoten.

Voorspelling

  • Beide teams scoren een doelpunt
  • Er vallen meer dan 2.5 doelpunten
  • Italië scoort meer dan 1.5 teamgoals
  • Ciro Immobile scoort een doelpunt

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: