info@bet-experts.nl

bayern munchen
bayern munchen

VOORBESCHOUWING, doelpunten machine!

VOORBESCHOUWING, doelpunten machine!

Nog geen account bij Jack’s Casino?! Maak nu snel je account aan via DEZE LINK en claim je €50 FREE BET!

Hoffenheim – Bayern Munchen

Zaterdagmiddag staan Hoffenheim en Bayern München tegenover elkaar in de PreZero Arena, in wat een fascinerende confrontatie belooft te worden in de top van de Bundesliga.

Hoffenheim heeft dit seizoen een sterke campagne gekend en staat momenteel vierde op de ranglijst van de Bundesliga.

De thuisploeg bezet weliswaar de laatste Champions League-plaats, maar RB Leipzig (vijfde) en Freiburg (zesde) staan slechts twee punten los van de ploeg van Sebastian Hoeness in de strijd om een plaats in de top-vier.

De 1-0 zege op Koln zou wel eens een doorslaggevende rol kunnen spelen, want de thuisploeg leek ook een concurrent voor een Europese plek. Door de overwinning is de ploeg van Stefan Baumgart echter verder weggezakt van de top-zes achtervolgers.

Vorm Hoffenheim

Hoffenheims recente thuisvorm is sterk, want ze hebben acht van hun laatste tien Bundesliga-wedstrijden in de PreZero Arena gewonnen.

Ze wonnen ook drie van hun laatste vier competitiewedstrijden thuis en scoorden minstens twee doelpunten in hun laatste vier Bundesliga-wedstrijden op eigen bodem.

Vorm Bayern München

Bayern München gaat deze wedstrijd in na een 7-1 winst tegen Salzburg bij de laatste 16 van de Champions League. Door de overwinning plaatste de ploeg van Julian Nagelsmann zich voor de kwartfinales na een 1-1 gelijkspel in de heenwedstrijd.

De zege was nodig, omdat de Duitse kampioen Bayern in de Bundesliga niet altijd even overtuigend is geweest. De vorige keer speelde Bayern thuis met 1-1 gelijk tegen Bayer Leverkusen.

Hoewel Bayern niet meer zo sterk is als de voorbije seizoenen, staan ze nog steeds negen punten voor op nummer twee Dortmund, dat een wedstrijd minder heeft gespeeld dan de Beiernaren.

Voorspelling

  • Bayern München wint de wedstrijd met -1 handicap
  • Bayern München wint HT/FT
  • Er vallen meer dan 2.5 doelpunten
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: