info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, DO or DIE voor de Inca’s!

VOORBESCHOUWING, DO or DIE voor de Inca’s!

Nog geen account bij Jack’s Casino?! Maak nu snel je account aan via DEZE LINK en claim je €50 FREE BET!

Donderdagavond nemen Uruguay en Peru het tegen elkaar op in wat een belangrijke wedstrijd kan zijn in de Zuid-Amerikaanse sectie van de WK-kwalificatie.

Uruguay bezet momenteel de laatste automatische kwalificatieplaats voor Qatar 2022. Ze staan echter slechts één punt los van hun tegenstanders, die op de vijfde plaats staan in de play-offs. Een thuisoverwinning zou de Albiceleste een plaats op het WK opleveren.

Uruguay – Peru

Uruguay lijkt een slechte reeks in de kwalificatie achter zich te hebben, waardoor hun automatische kwalificatie voor het WK op een gegeven moment in grote twijfel werd getrokken. Na vier nederlagen op rij in de kwalificatie, boekte de ploeg van Diego Alonso nu twee overwinningen op Paraguay en Venezuela.

Uruguay’s recente record in kwalificatiewedstrijden voor het WK is niet altijd even goed. Toch hebben ze slechts één van hun laatste zes wedstrijden in de WK-kwalificatie verloren.

De laatste tijd scoren ze relatief weinig doelpunten in hun thuiswedstrijden voor het WK, met minder dan 2,5 gescoorde doelpunten in vijf van hun laatste zeven kwalificatiewedstrijden.

Deze wedstrijd is niet echt do or die voor Peru, maar ze moeten op zijn minst een nederlaag voorkomen om de strijd om kwalificatie naar de laatste wedstrijd van de kwalificatie te brengen.

Niet alleen strijden ze om de vierde plaats, maar ze staan ook twee punten voor op Chili, dat zesde staat. Dus een nederlaag hier en een overwinning van Chili tegen Brazilië zou Peru volledig uit de kwalificatiestrijd halen.

Peru lijkt in ieder geval de vijfde plaats te kunnen bemachtigen, omdat Chili niet alleen tegen Brazilië speelt, maar ook tegen Uruguay in de laatste wedstrijd van de kwalificatie.

De Inca’s gaan de strijd aan met een ongeslagen reeks van vier wedstrijden in de WK-kwalificatie, met drie overwinningen en een gelijkspel.

Voorspelling

  • Uruguay wint de wedstrijd
  • Luis Suarez scoort een doelpunt
  • Er vallen minder dan 2.5 doelpunten
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: