info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Derby County – Fulham betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Derby County – Fulham betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Fulham wil opnieuw het kampioenschap winnen wanneer ze vrijdagavond naar Derby County afreizen.

De Cottagers zullen naar verwachting het kampioenschap in de Championship binnen gaan halen, maar maar nemen het tijdens deze paas ontmoetingen eerst op tegen Derby na een schokkende 3-1 nederlaag tegen Coventry afgelopen zondag.

De tegenslag vertraagde Fulham’s schijnbaar onvermijdelijke promotie naar de Premier League, aangezien de ploeg van Marco Silva nog steeds een gezonde voorsprong van 10 punten heeft.

De hoofdstadclub wil echter zo snel mogelijk de titel veiligstellen en een wedstrijd tegen een gedegradeerde derby kan precies zijn wat ze nodig hebben om ze weer op het goede spoor te krijgen.

De Rams hebben dit seizoen tot nu toe een dappere strijd geleverd, maar met hun 2-1 nederlaag bij Swansea vorige wedstrijd.

Met nog maar vijf wedstrijden te gaan, dringt de tijd voor Wayne Rooney en zijn team om op wonderbaarlijke wijze te ontsnappen aan degradatie.

Hoewel Fulham de afgelopen weken een wisselvallige vorm liet zien, blijft het een hele opgave voor een derby-ploeg die gedoemd zijn om te degraderen.

Dat gezegd hebbende, hebben Rooney’s Rams sinds december slechts één competitiewedstrijd thuis verloren, een reeks die getuigt van hun vermogen om wedstrijden strak en competitief te houden.

Ook, met 12 van Derby County’s 20 thuiswedstrijden in de Championship dit seizoen met twee of minder doelpunten, zouden doelpunten in Pride Park wederom schaars kunnen zijn.

Tip van de wedstrijd

Het is ook de moeite waard om erop te wijzen dat alle, op één na, van Fulham’s laatste acht overwinningen in het Engelse kampioenschap niet meer dan 4 goals hebben gehad. Een interessante bet om te spelen is dan ook een overwinning van de hoofdstadclub en minder dan 4.5 doelpunten voor 1.83 keer je inzet bij BetCity.

Doelpuntenmaker

Een doelpuntje voor de Servische GOAT aka Mitrovic staat voor 1.84 keer je inzet bij BetCity.

De Servische schutter heeft dit seizoen al het scorerecord verbroken en het lijkt erop dat hij zijn schitterende reeks op vrijdagavond zal uitbreiden.

Derby County vs Fulham Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: