info@bet-experts.nl

wolves
wolves

VOORBESCHOUWING, de Wolves krijgen Leeds op bezoek op vrijdagavond!

VOORBESCHOUWING, de Wolves krijgen Leeds op bezoek op vrijdagavond!

Nog geen account bij Jack’s Casino?! Maak nu snel je account aan via DEZE LINK en claim je €50 FREE BET!

Vanavond spelen de Wolverhampton Wanderers thuis tegen Leeds United. De Wolves doen nog steeds mee voor Europees voetbal. Met maar 4 punten achterstand op plaats 5 Manchester United en maar 2 punten achterstand op plaats 6 West Ham, is alles nog mogelijk voor de Wolves.

Wolves

Na een slechte periode lijken de Wolves hun vorm weer op tijd te hebben gevonden. De laatste 2 wedstrijden werden gewonnen van Watford en Everton. Wolves heeft dit jaar wel moeite met scoren. In 29 wedstrijden wist de ploeg maar 29 keer te scoren.

In thuiswedstrijden doet de ploeg het redelijk. Uit 14 wedstrijden werden 20 punten gehaald. Er is 6 keer gewonnen, 2 keer gelijkgespeeld en 2 keer verloren. In deze 14 wedstrijden scoorde de ploeg 14 keer en kreeg er 12 tegen.

Leeds

Leeds United draait een bijzonder matig jaar. Met 26 punten uit 29 wedstrijden strijdt de ploeg tegen degradatie. Iets wat voor het seizoen niet werd verwacht. Na het goede seizoen van vorig jaar draait de ploeg dit jaar een stuk minder. Vooral achterin is het een gatenkaas. Er is geen ploeg die zo veel tegengoals krijgt als Leeds, 65 stuks al na 29 wedstrijden.

In uitwedstrijden presteert de ploeg uit Leeds ook niet zo bijzonder. Uit 14 wedstrijden werden 10 punten gehaald. Er is 2 keer gewonnen, 4 keer gelijkgespeeld en 8 keer verloren. In deze 14 wedstrijden scoorde de ploeg 14 keer en kreeg er 36 tegen.

Head-2-Head

De ploegen komen elkaar pas voor de 4de keer tegen op het hoogste niveau. Vorig jaar wisten de Wolves 2 keer met 1-0 te winnen. Dit jaar werd het in Leeds 1-1. Wanneer we de Championship wedstrijden meenemen. Wisten de Wolves in eigen huis tegen Leeds in de laatste 10 wedstrijden, 6 keer te winnen, 2 keer werd het gelijk en 2 keer won Leeds bij de Wolves.

Bijzonderheden

Bij Leeds vallen in uitwedstrijden gemiddeld 3.6 goals per wedstrijd.

Bij Wolves thuis vallen gemiddeld 1.9 goals per wedstrijd.

Voorspelling

  • Wolves winnen de wedstrijd (2.12)
  • Raul Jimenez schiet meer dan 0.5x op goal (1.75)
  • Ruben Nuves schiet meer dan 0.5x op goal (1.70)
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: