info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, de weg naar het WK ligt voor het grijpen voor Portugal!

VOORBESCHOUWING, de weg naar het WK ligt voor het grijpen voor Portugal!

Registreer je HIER en claim je €250 FREE BET! Bij het gloednieuwe casino Circus.nl!

Vanavond zal worden beslist welke Europese ploegen er nog meer naar het WK gaan. Na de stunt in Italië hopen de Noord-Macedoniërs vanavond weer te kunnen stunten.

Portugal

In Portugal zal men er toch wel redelijk vanuit gaan dat de ploeg van Ronaldo moeiteloos naar het WK gaat. Men zal hebben staan springen toen Trajkovski de winnende binnen schoot in de extra tijd. De Portugezen spelen waarschijnlijk liever tegen Noord-Macedonië dan tegen Italië.

Portugal scoort altijd in eigen huis. De laatste keer dat er niet werd gescoord door de Portugezen in eigen huis was in de WK kwalificatie was in 2009. De 3-1 overwinning op Turkije zal de ploeg veel zelfvertrouwen geven voor de wedstrijd tegen Noord-Macedonië. Behalve bij de redelijk onzichtbare Ronaldo, die zal er vanavond alles aan willen doen om beter voor de dag te komen.

Noord-Macedonië

Noord-Macedonië is toch wel de grootste verrassing in de play-offs. Na de stunt in Italië mag de ploeg weer aan de bak tegen Portugal. Wanneer Noord-Macedonië het WK haalt zal de ploeg een flinke bonus krijgen van de president van het land. Die beloofde de ploeg namelijk een half miljoen euro wanneer zij het WK halen.

Na een teleurstellend EK voor Noord-Macedonië, waar alle 3 de wedstrijden werden verloren. Werd in de WK kwalificatie wel gewonnen in Duitsland en nu dus ook van Italië. De ploeg weet wat stunten is. 

Head-2-Head

De ploegen speelden 2 keer tegen elkaar. In 2003 en 2012 speelden de ploegen een oefenwedstrijd tegen elkaar. Veel goals vielen er niet, in 2003 werd het 1-0 voor Portugal en in 2012 werd het 0-0.

Voorspelling

  • Portugal handicap -1 (1.56)
  • Portugal scoort in beide helften (1.88)
  • Totaal aantal schoten op doel door, meer dan 6.5 Portugal (1.55)

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: