info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, de laatste 9 ontmoetingen eindigde in meer dan 2.5 doelpunt (2.6 odd)

VOORBESCHOUWING, de laatste 9 ontmoetingen eindigde in meer dan 2.5 doelpunt (2.6 odd)

Nog geen account bij BetCity.nl?! Maak nu snel je transfertje en claim jouw €20 FREE BET via DEZE LINK!

Villarreal zal dit weekend proberen hun uitstekende vorm van 2022 voort te zetten als ze afreizen naar het El Sadar Stadion om het op te nemen tegen Osasuna, dat al twee keer gewonnen heeft.

Het is tot nu toe een fantastisch kalenderjaar geweest voor de mannen van Unai Emery, die er zelfs in slaagden om hun strijd in de Champions League levend te houden met een late goal tegen Juventus, waardoor het 1-1 werd in de aanloop naar hun clash over twee weken. Dani Parejo scoorde die dag en hij heeft zijn uitstekende seizoen voortgezet.

Villarreal sloopte Espanyol met 5-1 en maakte er 10 doelpunten van in hun laatste drie wedstrijden in alle competities. Het 5-1 resultaat zag Yeremy Pino vier doelpunten maken in de wedstrijd, terwijl Boulaye Dia ook scoorde tegen Espanyol.

Niet lang daarvoor scoorde Arnaut Danjuma, misschien wel de sterspeler van Villlarreal deze campagne, een hattrick tegen Granada in een 4-1 overwinning, terwijl Moi Gomez in de dying seconds ook nog een doelpunt maakte.

Het laat de club op een run van zes wedstrijden zonder nederlaag sinds ze verloren van Elche terug in half januari, want ze hebben sindsdien Mallorca thuis verslagen en zelfs Real Betis uit eigen huis, terwijl ze er ook in slaagden om een 0-0 gelijkspel te krijgen met de leiders van de competitie, Real Madrid.

Emery’s ploeg staat echter nog steeds achter op de Europese plekken in La Liga, wat alleen te wijten is aan het feit dat zijn mannen een duivelse start hadden in 2021/22, aangezien ze in de onderste helft van de tabel stonden gedurende een groot deel van het eerste kwartaal van de campagne.

Villarreall heeft momenteel 11 overwinningen en slechts 6 nederlagen uit 26 wedstrijden, maar met een fantastisch doelsaldo van +22 kan alleen Madrid bogen op een beter record in La Liga dan de 47 gescoorde goals en 25 tegendoelpunten van de club.

Osasuna is bezig aan een reeks van twee wedstrijden met een nederlaag: Atletico Madrid versloeg hen met 3-0, waarna Real Sociedad hen met 1-0 passeerde in het El Sadar Stadion.

Osasuna staat nog steeds in de middenmoot van La Liga en staat 11 punten boven de gevarenzone, maar staat 10 punten achter op Villarreal, dat zevende staat.

Erger nog, met 31 doelpunten tegen en slechts 25 gescoorde doelpunten van de thuisploeg hier, is het moeilijk te zien hoe ze een in vorm Villarreal kunnen verslaan.

Voorspelling

  • Villarreal scoort meer dan 1.5 teamgoals
  • Er vallen meer dan 2.5 doelpunten
  • Villarreal verliest niet
  • Gerard Moreno scoort een doelpunt
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: