info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, De Graafschap – FC Eindhoven betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, De Graafschap – FC Eindhoven betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Het seizoenstoetje in de Keuken Kampioen Divisie gaat vanavond beginnen. De meest spectaculaire wedstrijden vind je toch wel tijdens de Play-offs voor promotie naar de Eredivisie. Nummer 3 FC Eindhoven begint vanavond uit bij nummer 9 De Graafschap. Het mooie aan deze play-offs is dat dat nog niks wil zeggen!

De Graafschap

De ploeg uit Doetinchem heeft toch wel een vrij dramatisch jaar achter de rug. Normaal gesproken speelde de ploeg altijd mee om promotie maar zeker dit kalenderjaar was het kommer en kwel in Doetinchem. Na de winterstop wisten ze namelijk maar 4 keer te winnen, verder werd er 8 keer gelijk gespeeld en 6 keer verloren. Van die 4 overwinningen was er dan wel weer 1tje uit bij FC Eindhoven, de tegenstander van vanavond.

In eigen huis wil het nog niet echt vlotten dit jaar. Van de laatste 15 thuiswedstrijden werden er maar 2 gewonnen. Er zaten beschamende nederlagen tussen tegen Top Oss (1-2), MVV (1-3) en Helmond Sport (0-1). De Graafschap is op de ranglijst de nummer 15 als het gaat om behaalde punten in eigen huis. De supporters van De graafschap zullen vanavond dan ook met gemengde gevoelens naar de wedstrijd toe leven.

FC Eindhoven

Eindhoven is toch wel de verrassende nummer 3 van de competitie. Heel het seizoen draait de ploeg erg goed onder leiding van topscoorder Sleegers(21 goals) en Van der Sande(13 goals). Ook afgelopen vrijdag wist Sleegers weer 2 keer het net te vinden tegen nummer 2 Volendam. Helaas voor Eindhoven werd het 2-2 bij Volendam nadat de ploeg eerder op 0-2 voorsprong stond.

Ook buitenshuis doet Eindhoven het prima dit jaar. Met 31 punten uit 19 uitwedstrijden zijn er maar 5 ploegen die meer punten pakte in uitwedstrijden. Eindhoven is de laatste 9 uitwedstrijden al ongeslagen en won er 6 van die 9.

Onderlinge resultaten

Eindhoven heeft het van oudsher lastig tegen De Graafschap. Van de laatste 9 onderlinge ontmoetingen won Eindhoven er maar 2. De laatste overwinning van Eindhoven in Doetinchem dateert alweer van November 2013. Van de volgende 6 wedstrijden in Doetinchem won De Graafschap er 5 en werd het eerder dit seizoen 0-0.

De Graafschap vs FC Eindhoven betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: