info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Crystal Palace – Leeds United, betting tips & voorspelingen!

VOORBESCHOUWING, Crystal Palace – Leeds United, betting tips & voorspelingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Er staat voor beide ploegen een belangrijke pot op het programma vanavond. Voor Leeds lijkt de nood nog wat hoger dan voor Crystal Palace. Palace staat op een 14de plek met 8 punten voorsprong op de 18de plek die degradatie betekent. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Palace nog zal gaan degraderen. Leeds daarentegen staat maar 4 puntjes voor op de gevreesde 18de plek.

Crystal Palace

De londense ploeg zal vanavond er alles aan willen doen om te winnen. Om zonder al te veel stress het einde van het seizoen in te kunnen zijn drie punten vanavond wel een must. In de laatste weken wist de ploeg zeker in eigen huis te imponeren. Zo werd Arsenal met 3-0 naar huis gestuurd en wist Manchester United maar 1 puntje mee te nemen. Na deze twee wedstrijden werd er wel verloren bij Leicester (2-1) en Newcastle (1-0).

Crystal Palace heeft de laatste 5 thuis wedstrijden flink wat topploegen op bezoek gehad. Naast Arsenal en United kwamen ook Chelsea en Liverpool op bezoek. In tegenstelling tot Arsenal en United gingen Chelsea en Liverpool (0-1 en 1-3) wel met de volle mep naar huis. Tussendoor kwam Wout Weghorst met zijn Burnley nog voorbij, die wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Leeds United

Leeds lijkt zijn eindsprint ingezet te hebben. Doordat de meeste ploegen onderin wedstrijden beginnen te winnen is ook Leeds aan het winnen geslagen. Met 10 punten uit de laatste 4 wedstrijden draait de ploeg als een malle. Norwich thuis (2-1), Wolves uit (2-3), Southampton thuis (1-1) en Watford uit (0-3) zorgde voor een flinke sprong op de ranglijst.

Momenteel staat Leeds op een 16de plek met 4 punten voorsprong op Everton. Leeds zal vanavond willen winnen om weg te blijven van die laaste plekken. Met nog maar 6 wedstrijden te gaan voor Palace, Villa, Leeds en Everton en 5 voor Burnley lijken die 4 ploegen uit te gaan maken wie er op plek 18 gaat eindigen. Waarbij Palace en Villa de beste papieren lijken te hebben.

De overwinningen bij Wolves en Watford waren wel belangrijk voor Leeds, zeker omdat het ook de uitstatistieken weer wat dragelijker maakt. Leeds haalde dit seizoen 16 punten buitenshuis. Waarvan dus 6 in de laatste 2 wedstrijden.

Onderlinge ontmoetingen

Beide ploegen hebben pas 3 keer eerder tegen elkaar gespeeld in de Champions League. De eerste ontmoeting in Londen won Palace met 4-1 en Leeds won vervolgens de daaropvolgende twee thuiswedstrijden met 2-0 en 1-0.

In de Championship werden de overwinningen eigenlijk altijd behaald door de thuisploeg. Een enkele keer werd het gelijk. Maar over het algemeen wist de thuisploeg de wedstrijd te winnen.

Afwezigen

Crystal Palace: Ferguson. Onzeker: Milivojevic en Olise

Leeds United: Bamford, Forshaw en Roberts. Onzeker: –

Crystal Palace vs Leeds United Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: