info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Crystal Palace – Arsenal betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Crystal Palace – Arsenal betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Maak hier je account aan en claim je €20 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd 18+)

Vanavond speelt Arsenal een uitwedstrijd in Londen. Dat kan maar 1 ding betekenen, er wordt gespeeld tegen Chelsea, Tottenham of Crystal Palace. En dat laatste is het geval voor Arsenal. Om 21:00 wordt er afgetrapt in het Selhurst Park Stadium.

Crystal Palace

Het team van Viera staat op een prima 12de plek. Met 12 punten voorsprong op de degradatieplek lijkt de ploeg niet te hoeven vrezen voor degradatie. De ploeg verkeert ook in een prima vorm. De laatste 4 wedstrijden werden niet verloren en daarvan werd knap een punt gehaald thuis tegen Manchester City, een punt gehaald tegen Burnley en gewonnen bij Wolves en Watford.

De laatste thuisoverwinning in de competitie van Palace is wel alweer even geleden. Op 28 december van vorig jaar werd er voor het laatst thuis gewonnen. Palace stapte toen met een 3-0 zege van het veld in de wedstrijd tegen Norwich. Uit de laatste 5 thuiswedstrijden werden maar 2 punten gehaald.

Arsenal

De ploeg van Arteta is met een opmars bezig. Uit de laatste 20 wedstrijden waren er maar 2 ploegen die meer punten haalde dan de Gunners. Dat zijn uiteraard City en Liverpool. Ondanks de goede vorm werd de een na laatste wedstrijd voor de interlandbreak helaas thuis met 0-2 verloren van Liverpool.

Arsenal presteert dit jaar wisselvallig in uitwedstrijden. Door de opmars zijn de statestieken wel wat opgefleurd. Uit de eerste 8 uitwedstrijden werden namelijk maar 7 punten gehaald. Door de goede vorm werden de laatste 5 uitwedstrijden allemaal gewonnen. Aston villa, Wolves, Watford, Norwich en Leeds moesten het thuis ontgelden tegen de Gunners.

Onderlinge ontmoetingen

Arsenal heeft het vaak lastig tegen Palace. Er wordt niet vaak verloren van de stadgenoot, maar echt vaak gewonnen wordt er ook niet. Van de laatste 10 wedstrijden won Arsenal er maar 3. Werden er 5 gelijk gespeeld en won Palace er 2.

Van de laatste 10 wedstrijden in het Selhurst Park Stadium won Arsenal er 5, werd het 4x gelijk en won Crystal Palace maar 1x en dat was in 2017.

Deze Premier League wedstrijd tussen Crystal Palace en Arsenal wordt gespeeld op 4 Apr, 2022 en begint om 21:00. Check hieronder de voorspellingen. Voor de meest recente voorbeschouwingen kan je DEZE PAGINA bezoeken! Voor de ODD VAN DE DAG highstake voorspelling van vandaag kan je DEZE PAGINA bekijken.

Crystal Palace – Arsenal betting Tips & voorspelling

  • Schoten op doel door Arsenal meer dan 3.5 (1.55 bij BetCity)
  • Beide teams scoren (1.85 bij BetCity)
  • Arsenal wint ten minste 1 helft (1.47 bij BetCity)
  • Saka SOT (1.68 bij BetCity)
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: