info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, China (D) – Nederland (D) betting tips en voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, China (D) – Nederland (D) betting tips en voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Vanavond staat de laatste wedstrijd in de Pro League op het programma voor de Nederlandse hockey dames. Gisteravond stonden beide ploegen ook al tegen elkaar, toen won Nederland nipt met 1-2. China deed niet veel anders dan met man en macht verdedigen en hopen dat de schade beperkt bleef.

China

China staat sinds kort onder leiding van de oud bondscoach van de Nederlandse vrouwen. Alyson Annan heeft het roer overgenomen bij de Aziaten. In de Pro League hebben de Chinezen nog 3 wedstrijden voor de boeg. Na vanavond tegen Nederland, staan de Chinezen nog 2 keer tegenover Duitsland.

Er bestaat deze Pro League niet echt een uit en thuis, vandaar ook dat dat weinig invloed heeft op de resultaten. China staat momenteel op een 8ste plek (van de 9) met 12 punten uit 13 wedstrijden. 2 keer won China, 3 keer werd er gewonnen na shoot-outs, 0 keer verloren na shoot-outs en 8 keer verloren de Chinese dames. China scoorde 16 keer en kreeg er 32 om de oren.

Nederland

De Nederlandse dames spelen vanavond voor het eerst met de WK selectie. Gister deden nog een aantal reserves mee, maar vanavond speelt Nederland met de sterkste selectie. Na het vertrek van Annan heeft haar assistent de touwtjes in handen gekregen. Onder zijn leiding draait de ploeg nog niet echt op volle toeren. Er zijn heel veel wisselingen in de selecties die spelen.

Nederland weet al dat het de Pro League niet meer kan winnen. Nederland speelt vanavond haar laatste wedstrijd en kan op maximaal 38 punten komen, dat zijn er 4 minder dan Argentinië dat al klaar is en al gekroond is tot winnaar. Nederland won 9 keer deze Pro League, won 4 keer na shoot-outs, verloor niet na shoot-outs en verloor 2 keer na 70 minuten. Nederland scoorde 36 keer en kreeg er 16 tegen.

Onderlinge ontmoetingen

Nederland en China speelde sinds 2014, 12 keer tegen elkaar. Nederland won alle 12 de wedstrijden. De kans op een overwinning is groot vanavond. Gister was al duidelijk dat China niet naar Nederland is gekomen om te gaan aanvallen. Ik verwacht dan ook weinig doelpunten vanavond, zeker ook omdat de Nederlandse dames nog moeten wennen aan elkaar.

China vs Nederland betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: