info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Chelsea – Leicester City betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Chelsea – Leicester City betting tips & voorspellingen!

Bij Circus.nl krijg je nu i.p.v. 1.43 keer je inzet voor winst voor Chelsea, maar TIEN keer je inzet! Claim hem hier!

Zowel Chelsea als Leicester City hebben een seizoen achter de rug die ze liever vergeten wanneer ze elkaar vanavond ontmoeten in Londen voor de voorlaatste wedstrijd van het Premier League seizoen.

Chelsea verloor zaterdag hun tweede bekerfinale van het seizoen. Net als in de Carabao Cup-finale in februari nemen ze het in de FA Cup-finale op tegen Liverpool. De finale eindigde wederom zonder winnaar en Chelsea verloor opnieuw na strafschoppen.

Het was de afsluiting van een veelbelovend seizoen, maar de afgezette Europese kampioen miste de consistentie om Manchester City en Liverpool uit te dagen. Achter hun staan de Spurs met een achterstand van twee punten. Deze inhaalwedstrijd moet eigenlijk gewonnen worden door de Blues om de derde plaats veilig te stellen.

Leicester staat op een teleurstellende negende plaats in de competitie en er zijn genoeg clubs die hen in de laatste twee wedstrijden konden inhalen, tenzij ze punten pakken.

Hun seizoen eindigde in Italië met Roma die in de halve finales van de Europa League uitschakelde, een echt teleurstellend seizoen voor het elftal van Brendan Rodgers.

Recente ontmoetingen

Chelsea won in november met 3-0 in het King Power Stadium.

Spelers om in de gaten te houden

Ondanks een seizoen om te vergeten op en naast het veld scoorde de Belg Lukaku nog steeds 19 doelpunten voor club en land, waarvan drie in zijn laatste drie wedstrijden.

Het zou Jamie Vardy vergeven kunnen worden dat hij werd afgeleid door veel gepubliceerde gebeurtenissen elders over zijn familie, maar hij heeft laten zien dat dit geen invloed heeft gehad op zijn Leicester City-overwinning op Watford afgelopen weekend.

Het Premier League-duel tussen Chelsea en Leicester City wordt gespeeld op 19 mei 2022 om 21:00 uur. Bekijk hieronder de beste Chelsea v Leicester City-voorspellingen.

SUPER ODD BIJ CIRCUS

Bij Circus.nl krijg je nu i.p.v. 1.43 keer je inzet voor winst voor Chelsea, maar TIEN keer je inzet! Claim hem hier!

Chelsea vs Leicester City Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: