info@bet-experts.nl

ziyech
ziyech

VOORBESCHOUWING, Chelsea kan vanavond lekker achterover leunen in Frankrijk.

VOORBESCHOUWING, Chelsea kan vanavond lekker achterover leunen in Frankrijk.

Lille – Chelsea

Na de 2-0 overwinning in eigen huis kan er niet veel meer mis gaan voor Chelsea. Ondanks de onrust op bestuurlijk gebied blijft de ploeg van Tuchel haar wedstrijden winnen. De ploeg weet makkelijk te scoren en krijgt maar weinig goals tegen.

Lille

Lille heeft een matige generale achter de rug voor de thuiswedstrijd tegen Chelsea. Thuis werd er 0-0 gespeeld tegen laagvlieger St Etienne. De ploeg staat ook ā€˜maarā€™ zesde in de competitie en weet het net maar moeilijk te vinden. In 28 wedstrijden werd er maar 37 keer gescoord en kreeg het er al 35 tegen.

Ook in eigen huis draait Lille maar moeizaam in de competitie. Met 6 overwinningen en 19 goals voor belooft het vanavond een lastige avond te worden tegen het defensief goed ingerichte Chelsea.

Chelsea

Chelsea heeft de smaak te pakken in 2022. De wereldbeker werd gewonnen en in de competitie wordt er veel gewonnen. De laatste 5 wedstrijden in de competitie werden gewonnen en in deze 5 wedstrijden kreeg de ploeg maar 1 goal tegen.

In uitwedstrijden doet de ploeg van Thomas Tuchel het ook verdienstelijk. In de premier league werden er van de laatste 10 wedstrijden buitenshuis er 6 gewonnen, 2 gelijkgespeeld en maar 2 verloren. Ook kreeg de ploeg ā€˜maarā€™ 8 goals tegen in deze wedstrijden.

Head-to-head

Chelsea en Lille hebben inmiddels 3 keer tegen elkaar gespeeld in de afgelopen 3 jaar. In 2019 speelden beide ploegen in de groepsfase al tegen elkaar. Toen werden beide wedstrijden met 2-1 gewonnen door Chelsea. 2 weken geleden werd het in Londen 2-0 voor Chelsea.

Voorspelling

  • Er vallen minder dan 2.5 doelpunten (1.75)
  • Totaal aantal schoten door Lille ā€“ incl. verlengingĀ Ā  meer dan 10.5 (1.72)
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: